دختر عقد کرده هستم بعد مشکلات زیادی با مادرشوهر میخوام روابطم بهتر بشه ینی خودشون خیلی سعی کردن و وعده و وعید دادن واسه مراسم و لوازم حالا مهمون داره و شوهرمم ۲۴ ساعت سرکاره منم دوس ندارم برم اونجا بنظرتون چیکار کنم ک هم نرم هم بگم به یادتون بودم و کار داشتم ایده ای اگه دارین ممنون میشم سیاست یادم بدین چیکار کنم
مهمونیش کی هست؟به تو کی گفته امروز یا چندروز پیش؟؟
تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودتو بزن به مریضی . با شوهرت تلفنی حرف میزنی صداتو گرفته نشون بده شوهرت بفهمه مریض شدی خودش به خانواده اش اطلاع میده بعدا خودت هم بهش بگو مریض شدی و حیف شد که نمی تونی بری