2777
2789
عنوان

قارچ ناخن

148 بازدید | 22 پست

چکار کنم خوب شه

بخاطر فشار کتونیه

در روز هم ورزش میکنم هم سرکارم تحرک زیاد دارم اصلا انگار داره بد رشد میکنه

از داروخونه قطره گرفنم فایده نداشت

نصف بیشتر ناخنم درگیر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید اون قسمت ناخن برداری وگرنه بدتر میشه

یه مقداریشو تونستم بگیرم اما نمیشد بیشتر از این

قسمتای ریشه خداروشکر سالمه هنوز اما فاصله نداره زیاد که درگیر نشه

نمیدونم چکار کنم شغلمم همش باید تحرک داشته باشم

ناخونت آخر سر کنده میشه یکی دیگه جاش درمیاد. بری دکتر میکشدت می‌میری از درد

خودمم دلم نمیخواد دکتر برم

دوستم پرستاره گفت بیمارستان نیا

احتمالا قرص باید مصرف کنم

قطره مرتب میزنمپای چپم درحد یه نقطه بود از اول قطره زدمالان نصفش شده اونمقطره تاثیر نداشت

با قطره تنها خوب نمیشه باید قرص ضد قارچ هم  بخورین. برین دکتر پوست. اگر نه ناخن کلا کنده میشه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
یه مقداریشو تونستم بگیرم اما نمیشد بیشتر از اینقسمتای ریشه خداروشکر سالمه هنوز اما فاصله نداره زیاد ...

ناخنکار هستم ک راهنماییت میکنم

کامل اون قسمت قارچ گرفته که تغییر رنگ داده و به حالت پوک داره باید برداشته بشه با ناخنگیر میتونی بگیری ولی ناخنکار با دستگاه سوهان برقی کااامل برات برمیداره

خودمم دلم نمیخواد دکتر برمدوستم پرستاره گفت بیمارستان نیااحتمالا قرص باید مصرف کنم

قرص لازم نیست. فکر نکنم ضرر داشته باشه. با ناخونگیر قسمت‌های قارچی رو بچین بقیش سالم درمیاد