ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شاید این همون شهریه که بعدها قند تو دلت اب میشه با شنیدن اسمش
کلی خاطره باید بسازی تو هرشهری که که قرار میگیری
خودت مهمی
من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
من شنیدم بعضیا با ذهنیت بد اومدن تو شهر خودم داشجو شدن ولی بعد خیلی هم راضی بودن..البته که حس و حال شما بنظرم طبیعیه...یکم انس بگیری خوب میشه ان شاءالله
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
حالا منو چی میگی. دانشجوییم زاهدان بود. توی اون دوران ریگی خاک بر سر و اون انتحاری مسجد علی ابن ابیطالب. اصن یه وضی. هر روز خانوادهم میگفتن برگرد. ولی چون واقعا هیچ بدی از مردمش ندیدم تا آخر موندم و انتقالی نگرفتم.
ببین حقیقت بعضیا از شهرای بززگ اومدن تو شهر ما نمیگم شهر ما خیلی کوچیکه ولی از شهرای بزرگ تر اومدن که امکاناتش بیشتره ولی اوکی بودن..شما هم نگران نباش..
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خودت واسه شهر با امکانات بودی؟ اذیت نشدی اونجا یکم محلی طور بود؟
نه بابا شهر ما هم کوچیکه. البته بگم زاهدان یه خیابون دانشگاه داره به چه بزرگی. ولی خب بحث فضای تفریحی که میشد به شدت لنگ میزد متاسفانه. دیگه گذشت. برا شما هم میگذره عزیزم. انشاءالله موفق باشی.