2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

73 بازدید | 4 پست

قبلا خونده بودم عکس رنگی چجوری انجام میشه و بعضی ها نوشته بودن ک خیلی درد داره و بعضیا هم میگفتن اصلا دردی نداشت و...  منم کمی استرس داشتم ولی بخاطر ی چیز قبول کرده بودم ک انجام بدم اونم اینکه متوجه مشکلم بشم و بتونم درمان خاص خودشو انجام بدم تلفنی نوبت گرفته بودم بهم گفته بودن باید سه روز قبلش قرص آنتی بیوتیک بخورم و روز پنجم پریودی برم 

بالاخره. روز موعد رسید و من با یدونه نواربهداشتی که گفته بودن باخودم بیارم رفتم کلینیک. مدارک دادم و اونم چند قلم مواد لازم بود نوشت از داروخانه بگیریم و جمعا هزینه عکس رنگی یک میلیون و خورده ای شد 

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی سه روز از استرس و اضطراب عکس رنگی زندگی راحتی نداشتم. 

الانکه رفتم انجام دادم هیچ دردی نداشت انگار رفتی معاینه زنان دردش از اونم کمتر بود فقط دکتر گفت یکم درد پریودی خواهی داشت بعد عکس اونم شیاف استفاده کن همین 

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
یعنی سه روز از استرس و اضطراب عکس رنگی زندگی راحتی نداشتم. الانکه رفتم انجام دادم هیچ دردی نداشت انگ ...

حتما تو مشکلی خاصی در رحمت نداشتی ک درد نکشیدی من مشکل انسداد لوله داشتم اذیت شدم

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی !