2777
2789
عنوان

چطور اکانت ایتاروپاک کنم

70 بازدید | 10 پست

سلام.میخام خطی کخ باهاش توایتا هستم واگذار کنم ...کسی میدونه چکار باید بکنم که اطلاعاتم برا خط جدیدم ذخیره شه وبرای اونی که خط وبهش میدم پاک شده باشه

حذف دائم باید بری سایت ایتا 

اما برای جابجایی تو تنظیمات هست 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

سرچ کن ت نت 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حذف دائم باید بری سایت ایتا اما برای جابجایی تو تنظیمات هست

عزیز میخام خطم واگذار کنم وبا یه خط دیکه برم تو ایتا...نمیخام کانال ها وگروه ها ومخاطبین پاک بشه

عزیز میخام خطم واگذار کنم وبا یه خط دیکه برم تو ایتا...نمیخام کانال ها وگروه ها ومخاطبین پاک بشه

قشنگ بخون چی نوشتم 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
مگه حذف حساب نمیگی! کلا همه کانالها وگروه هاوچت هات پاک میشهاگه میخوای پاک نشه تغییر شماره کن

چرا میخام شمارم وتغییر بدم پس واسه کسی که واگذار می‌کنم چیزی نمیره درسته؟

چرا میخام شمارم وتغییر بدم پس واسه کسی که واگذار می‌کنم چیزی نمیره درسته؟

تاجایی ک من میدونم اگه حذف حساب بزنی همه چی پاک میشه و چیزی برای طرفت بالا نمیاره

ولی اگه فقط خروج از کاربری بزنی چت ها کانالهاو... پاک نمیشن و شخص جدید ک وارد کاربری ایتا بشه همه چتا تو براش بالا میاره