2777
2789
عنوان

آی وی اف

102 بازدید | 11 پست

سلام خانما 🥰

میخام اینجا قسمتی از زندگیم که مربوط به اقدامات قبل از  بارداری میشه بنویسم البته هنوز در ابتدا هستم ولی دوست دارم لحظه به لحظشو اینا بنویسم  و ثبت کنم که چه کارهایی انجام دادم و قراره انجام بدم تا خدا مهربانی کنه و دامن منم سبز کنه🙏🙂

به امید روزای بهتر برای همه 🫠❤

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت اقدامی?هزینش چقدره?

منم تو ابتدای کار هستم فعلا تو دوره آزمایشها و حل بعضی مشکلات که تو آزمایش هاست درگیریم اگه تاپیک هامو بخونی شاید کمکی و راهنمایی بشه برات

از الان ک میخای بری واسه اقدام همیشه جوراب پات کن.شکمو پهلوهاتو با روغن سیاهدونه مرتب چرب کن.وقتی ظرفو لباس میشوری مراقب باش شکمت اصلا خیس نشه.عرق رازیانه بخور هر عصر نصف فنجون.عسل دارچین یا عسل سیاهدونه صبحا ناشتا بخور.بادمجون گوجه خیار هندونه کلا چیزایی ک نفخو باد دارن رو کم استفاده کن.هر روز صبح یه قرص فولیک اسید۱۰۰۰ ویدونه ویتامین د۳بخور.رحمتو گرم کن ان شالله از ای وی اف نتیجه مثبت بگیری

منم تو ابتدای کار هستم فعلا تو دوره آزمایشها و حل بعضی مشکلات که تو آزمایش هاست درگیریم اگه تاپیک ها ...

خوندم

بنظرم انسدادت با لاپارسکوپی حل میشه چون مادرم  لاپارسکوپی انجام داد تا منو باردار شد 

منم چند وقته اقدامم باردار نشدم نمیدونم شاید منم عین مامانم انسداد دارم چون رحمم دوشاخه 

تا الان ک ننوشته عکس رنگی 

چیشد براشما عکس رنگی نوشت?

از الان ک میخای بری واسه اقدام همیشه جوراب پات کن.شکمو پهلوهاتو با روغن سیاهدونه مرتب چرب کن.وقتی ظر ...

ممنونم گلم از راهنماییتون❤

خوندم بنظرم انسدادت با لاپارسکوپی حل میشه چون مادرم لاپارسکوپی انجام داد تا منو باردار شد منم چند و ...

گفتم ی ساله تو اقدامم و همینطور قبلا عمل جراحی شکمی داشتم

اخه میگن دولتیا خیلی کارشون دقیق نیس تو ای وی اف تو همین سایت یه خانمی ازاد 60تومن هزینه کرده بود

چرنده.من خودم دولتی رفتم دوقلو دارم ااان ۲سالشونه.همزمان بامن یکی از اشناها دوبار رفت خصوصی خیلیم هزینه کردهیچکدوم از دودفه نتیجه مثبت نگرفت.خدا باید برات بخواد عزیزم.دکترو دوا وسیلست.بنظرم دولتی بری بهتره هزینشم کمتره اگه خدای نکرده منفی بشه ازمایشت امید داری میگی خیلی هزینه نداره دوباره ادامه میدم.وبی خصوصی اگه جواب نگیری کلا قیدشو میزنی ناامید میشی میگی پولمو ریختم تو جوب نتیجه هم نگرفتم.توکل کن بخدا برو بیمارستان دولتی یزد.دکترش همونه ک تو بیمارستان خصوصیم هست