2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3837 بازدید | 142 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مریضن مریض به خدا هیچی کم نداریم تو زندگی فقط میخواد تر بزنه به همه چی مخصوصا به بچه ها

حالا که فهمیدی، طوری نشون بده که بفهمه خیلی بهش وابسته نیستی و میتونی دل بکنی.. تلقین این حس بهش، خوردش میکنه

منم فکر میکنم از همین کانالا پیدا کرده اینو

عجب کانالای بدی خب دولت عوض ف ی لتر جلوی اینا رو میکرفت من تا عضو شدم صد تا پیام اومد فلانی درخواست … داره😔😔😔 اونم این موقع شب تازه 

وای خدایا دارم خل میشم

ساعت ۷ صبح هم باید پسرمو ببرم کلاس

کاش میتونستم همه چیزو رها کنمو برم

اما جواب پدر و مادرم که هر دو مشکل دارن چی بدم ؟! چه جوری دوری بچه ها رو‌تحمل کنم😭😭😭

وقتی گوشیش در دسترست هست تلگرام و بریز برای خودت و پیام های کدشو پاک کن

نه برنامه هاشو نمی‌خوام می‌خوام یه شماره تلفن پیدا کنم شماره حساب پیدا کردم رفتم بانک ریس بانک تا حدودی کمکم کرد ولی ظاهراً دوتا شمارش آدرسش هم تا حدودی بهم گفت ولی پیدا نمیکنم

مریضن مریض به خدا هیچی کم نداریم تو زندگی فقط میخواد تر بزنه به همه چی مخصوصا به بچه ها

شوهر من میخواست هرجا می‌ره هرکاری می‌کنه من اصلا نپرسم چرا یا سوال پیچ کنم این شده بود یه مشکل بزرگ

چطوری یعنی؟!بی محلی،؟

بذار بفهمه میدونی این چت رو انجام داده. مثل قبل رفتار نکن باهاش. بی محلی کن، سرسنگین..

تا وقتی هم که رفتارشو تصحیح نکرده و معذرت خواهی نکرده، به همین رفتارت ادامه بده.

در ضمن سعی کن از اموالش حداقل یه چیز کوچیک رو به اسم شما کنه

بذار بفهمه میدونی این چت رو انجام داده. مثل قبل رفتار نکن باهاش. بی محلی کن، سرسنگین..تا وقتی هم که ...

خیلی معذرت خواهی کرد اما محل ندادم بهش 

از اموالشم نصف یه خونه که ارزشش پایینه به نامه بقیش با داداش شریکه و هیچ

از لحاظ مالی مشکل ندارم به خاک سیاه مینشونمش و میرم

الان موضوع بچه هامن