2777
2789
عنوان

قهر و آشتی

162 بازدید | 21 پست

دوساله با زنداداشم قهرم دلم میخواد باهاش آشتی کنم ولی رفتاراش خیلی بی ادبانه س نگاه اطرافیان و نظرشون بیشتر آزارم میده، اون یکی زنداداشم که باهام خوبه حس ترحم بهم میده یه جوری رفتار میکنه که مثلا هیچ کس از من خوشش نمیاد اونم که حرف میزنه خیلی داره بهم لطف میکنه. 

یه راهنمایی هم بکنین که اگه خواستم آشتی کنم چه راه هایی بهتره؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهنمایی این وقتی اون احساسی ک تو راجب اون داریو نداره بنظرم از طرف تو اقدامی صورت بگیره اشتباهه

آره درسته

از طرفی هم میترسم پیش قدم بشم برای آشتی و واکنش اون به این آشتی کردن بد باشه و بدتر بشه همه چی

دوس داشتم یه بزرگتری، کسی پادرمیونی کنه آشتیمون بده ولی برای هیچ کس مهم نیست، انگار همه خوشحالن از این قهر 

تنها کاری که میکنن اینه که از دور فقط یکیو مقصر میکنن 

آره درستهاز طرفی هم میترسم پیش قدم بشم برای آشتی و واکنش اون به این آشتی کردن بد باشه و بدتر بشه همه ...

اگر احساس اونم ب شما همین بود میگفتم برید ولی اون نظرش راجب شما منفیه 

میشه بگی با کسایی که حس میکنن دارن بهم لطف میکنن که باهام حرف میزنن چه رفتاری داشته باشم؟

دنبال احساس ترحم کسی نباش .اگر کسی خودش اومد سمتت و سرحرفو باز کرد اونموقع توم وا بده .ام نه این که سریع سفره ای دلتو واس هرکی باز کنی بعضی چیزا باید راز بمونه 

دنبال احساس ترحم کسی نباش .اگر کسی خودش اومد سمتت و سرحرفو باز کرد اونموقع توم وا بده .ام نه این که ...

نه بخدا اتفاقا از ترحم متنفرم 

ولی طرز نگاه های اطرافیان آزارم میده 

تو ذهنت پره از تفکرات منفی دیگران به خودن دائما هم میاد سراغت این افکار ؟

بی دلیل نه 

مثلا وقتی تیکه بهم میندازن یا حرف نامربوطی بهم میزنن 

اینا میاد تو ذهنم که خدایا من که کاریش نداشتم چرا اون حرفو زد 

متاسفانه یا خوشبختانه یکم ریز بینم کوچکترین مسئله ای باشه سریع میفهمم ولی بدیش اینه نمیتونم همون لحظه ثابت کنم

بیشتر مواقع زمان که میگذره همه چی مشخص میشه