2777
2789
عنوان

درددل💔

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 20 پست
توروخدا کمکم کنید چجوری از شر استرس و این افکار مزاحم خلاص بشم چجوری به زندگی امیدوارتر بشم

خیلی سخته که از این حال در بیای ولی باید روز به روز قوی باشی 

فکری منفی رو از خودت دور کن حرف دیدی داری به یه چیز تا امید کننده فکر می‌کنی رو کاغذ بنویس بندازش دور 

به خودت تلقین کن که چقدر امروز حالم خوبه چقدر همه چیه رو رواله 

برای خودت آهنگ شاد پلی کن قهوه دم کن 

توی اتاقت هر چیزی که باعث میشه انرژی منفی بگیری بنداز دور 

پرده تیره و......

به آینده پر از موفقیت به شغل دلخواهت به جایگاه و آدمایی که قراره باهاشون ارتباط بگیری فکر کن 

به احترامی که قرار بهت بزارن 

اینا همش بستگی به خودت داره اگه خوب فکر کنی همه چیز خوب میشه 

توروخدا کمکم کنید فکر کنید خواهرتونم

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولا پیش یه روانشناس برو حتما 

بعدم اگ بخوای فک کنی کنکور نمیشه و نامیدانه فک کنی همین میشه چیزی ک تو رو تا تهش نگه میداره امیده و قطعاا سختی ها جواب میدن

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
خیلی سخته که از این حال در بیای ولی باید روز به روز قوی باشی فکری منفی رو از خودت دور کن حرف دیدی دا ...

انقدر حالم بده که فکر خوبی نمیاد سراغم 

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
خیلی سخته که از این حال در بیای ولی باید روز به روز قوی باشی فکری منفی رو از خودت دور کن حرف دیدی دا ...

چجوری افکار مزاحم رو دور کنم؟ راهش چیه؟

چجوری افکار مزاحم رو دور کنم؟ راهش چیه؟

همه برنامه هاتو بنویس هر هدفی که داریو بنویس بزن به دیوار 

از یکنواختی بیا بیرون 

تایم استراحت برای خودت جک بخون یا آهنگ شاد گوش کن 

فکر کن مغزت یه مغازس هروقت فکر بد اومد سراغت فورا کرکره رو بکش پایین و به یه چیز خوب به یه غذای خوشمزه فکر کن 

هر چند روز یک بار چند دقیقه فقط گریه کن و خودتو تخلیه کن تا احساسات در توازون باشه 

روز کاغذ خط خطی کن نقاشی های بی محتوا بکش 

به نتیجه عالیه کنکور فکر کن به دانشگاه خوبی که قراره قبول شی 

به شغل عالیت فکر کن همه اینا خودش انگیزه حال خوبه 

با خانوادت غذا بخور یوقتایی خودت براشون غذا جدید درست کن وقتی کنارشونی به این فکر کن که اونا قرار موفقیتای تو رو ببین کلی کیف کنن 

مغز تو در کنترل توعه به هر چیزی که تو اراده کنی فکر می‌کنه و عمل میکنه