2777
2789
عنوان

لباسای کثیف🥴😓

508 بازدید | 43 پست

سلام خانوما

میشه بگین شماها چند مدت یبار لباسای بیرون خونه ی خودتون و همسرتون رو میشورید؟ 

من حس میکنم این اواخر سر این موضوع خیلی حساس شدم وقتی از بیرون برمیگردم ( مخصوصا اگه مدت طولانی بیرون بوده باشم) لباسارو میشورم اگه نشورمم همش ذهنم درگیر اون لباسا میشه🤦🏻‍♀️

هر روز خودم 

شلوار همسرم هفته ای دوبار 

بلوز و تی شرت شون دو روز یکبار

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت از بیرون میایم لباسامون و میشورم

بچه هام هم همینطور لباس مدرسه شون هم

هر روز میشورم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خب بو کن اگه بو میده بشور... من لباس شوهرم رو چون زود بو میگیره مجبورم تند تند بشورم اما لباس خودم ن ...

خیلی کم پیش میاد لباسامون بو بگیره 

منم بخاطر بو گرفتن نمیشورم فقط وقتی برمیگردم خونه احساس میکنم لباسا کثیف و الوده شدن برا همین میشورم.

تموم لباسارو هرروز میشورین عزیزم؟

لباسهای بیرون رو بله 

دور کم برنامه شستشوی ۱۵ دقیقه دستی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خیلی کم پیش میاد لباسامون بو بگیره منم بخاطر بو گرفتن نمیشورم فقط وقتی برمیگردم خونه احساس میکنم لبا ...

به نظرم وسواس داری... خب لباس خراب میشه که 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
هروقت از بیرون میایم لباسامون و میشورمبچه هام هم همینطور لباس مدرسه شون همهر روز میشورم

واییی خیلییی سخته اینطوری🤦🏻‍♀️

من یکی دوهفته اس اینطوری شدم واقعا دیگه نایی ندارم🥹 همسرمم زیاد همکاری نمیکنه باهام برا همین حس میکنم لباسای اون کثیفه🤦🏻‍♀️

لباسهای بیرون رو بله دور کم برنامه شستشوی ۱۵ دقیقه دستی

اهان 

منم رو دور تند میزنم 

ولی همسرم زیاد همکاری نمیکنه 

هروقت میگم لباساتو بده بشورم شروع میکنه غر زدن که اینارو تازه پوشیدم لباسا خراب میشن🤦🏻‍♀️

ساعت های طولانی تو مکان های عمومی باشین احساس نمیکنین کثیف شدن؟ من یکی دوهفته اس اینطور شدم🤦🏻‍♀️

نه، اگه کثیف یاعرق باشه حتما میشورم غیراینصورت نه نمیشورم، محل نده، وسواس میگیری