2777
2789
عنوان

قبول شدم کنکورو ولی ناراحتم

213 بازدید | 22 پست

هنر اوردم  خیلی علاقه دارم مامانم خیلی ناراحت شد و هرچی دهنش میاد هر لحظه بارم میکنه چندباریم اسم چند نفرو برد که ازتو بهترن

درصورتی ک من فقط هنرو انتخاب کردم ک فکردم از مهندسی خاک و این چیزا بهتره

الان یه نظری ک میخوام برم ازاد یا منتطر بمونم بقیه رشتهایی ک قیول  شدم بیان بعد تغییر رشته بدم

کارخودتو بکن تو‌قراره با اون رشته سر و‌کار داشته باشی نه مامانت 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

فقط و فقط ب فکر علاقه خودت باش

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارخودتو بکن تو‌قراره با اون رشته سر و‌کار داشته باشی نه مامانت

خیلی ناراحتم کرد حرفاش با اینکه بهترین دانشگاه  استانمونو اوردم و الان ازش متنفرم نمیخوام برم

خیلی ناراحتم کرد حرفاش با اینکه بهترین دانشگاه استانمونو اوردم و الان ازش متنفرم نمیخوام برم

فک مردی اخر دست مامانت چی میگه خوب ک  بحرفش گوش کردی میگ میخاسی گوش نکنی تو میخاستی بخونی 

احمق بازی درنیار لطفا

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
وقتی مادر ادم پشتش نباشه چطوری اخه وقتی حمایتم نکنن

انقدر مادر رو بزرگ نکنید اونم یه ادمه مث بقیه

عزیزم علاقه خودت خیلی مهم تر از اینهاستبرای خودت ارزش قائل باش مگه چند بار زندگی میکنی که بخای بخاطر ...

اخه تو فامیل ما کسی تاحالا هنر نرفته فکر میکنن ننگه

وقتی مادر ادم پشتش نباشه چطوری اخه وقتی حمایتم نکنن

خودت از خودت حمایت کن

البته اگه مطمئنی کاری ک میری درآینده درش موفقی

اگه غیر از اینه هرچی گفت گوش بده 

هیچی تو این دوره بالاتر از موفقيت نیست 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

فک مردی اخر دست مامانت چی میگه خوب ک بحرفش گوش کردی میگ میخاسی گوش نکنی تو میخاستی بخونی احمق بازی ...

اینو که مطمئنم میگه اتفاقا اون فکر میکنه من احمقم که  با اینهمه کلاسی ک رفتم نتونستم یه مهندسی بیارم درصورتی که الویتم نسبت یه مهندسی مزخرف هنر بوده

خودت از خودت حمایت کنالبته اگه مطمئنی کاری ک میری درآینده درش موفقیاگه غیر از اینه هرچی گفت گوش بده ...

به نظرت واسه نقاشی اینده ای هست؟

البته من تتو کار هم هستم 

انقدر مادر رو بزرگ نکنید اونم یه ادمه مث بقیه

از وقتی فهمیده نشسته گریه میکنه که این‌همه زحمت کشیدم واست بره من هنر اوردی هیشکیم بهت تبریک نگفت

بعد میگید بزرگ‌نکنم

اخه تو فامیل ما کسی تاحالا هنر نرفته فکر میکنن ننگه

میدونم این فکر اشتباه خیلی وقته افتاده تو سر مردم که جز رشته های نظری، بقیه رشته ها خوب نیستند

ولی تو محل نده راسخ باش برو رشته اس که دوست داری

من دوستم مثل شما علاقه داشت به هنر اما خانوداه مخالف بودن اینم رفت رشته های نظری ولی وسطاش واقعا دیگه نتونست و کنکور هنر داد با هزاران سختی و مخالفت ها 

اما آخرش به هدفش رسید الانم خیلی موفقه 

خود منم اگر برمیگشتم میرفتم دنبال علاقم رشته کامپیوتر