2777
2789

وا چرا ی مادر باید اینو بگه

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو آره که چی مثلا میخوای چیکار کنی آخه مگه دور و زمونه اینطور حرف زدناسبیخیال شو دختر خوب

اخه بیخیال شدنی نیست 

شاید باورت نشه من تاحالا دوست پسر هم نداشتم سرم به درسامه ولی اینجور چیزا رو میشنوم خاک بر سر من

کاش ماهم تو محیطی زندگی می‌کردیم که کمی فرهنگ داشت کاس ۱۸ سالمون میشد میزاشتیم میرفتیم مجب ...

ندارن که فقط مثل کلاغ ها با خاله هام پچ پچ میکنن معلوم نی چی میگن 

منو دق داد دیگه خدایا جای قبر منو ببینه

خب معمولا تو این در ایران خیلی از پدر و مادرها رفتاری با بچه هاشون میکنن که بچه های بیچاره هیچ نیازی به داشتن دشمن ندارن و همین ها کافین براشون

خدای ناکرده دیدن قبر شما هیچ مشکلی رو دوا نمیکنه و اونها از غد بودنشون کوتاه نمیان

تنها کاری که فعلا از دستت برمیاد تحمل کردنه و اینکه بتونی به بهانه دانشگاه آوردن ازشون دور بشی

____ آقا هستم ____ 🙏
منو دق داد دیگه خدایا جای قبر منو ببینه

خدا نکنه چرا عزیزم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
2790
2778
2791
2779
2792