2821
2789
عنوان

دلم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 60 پست

چه چیزی باعث میشه درس نخونی ؟اون عامل حذفش کن ،سعی شاد باشی باور کن انرژی مثبت حالتو خوب میکنه بعدم سعی کن درستو از کم شروع کن و به  تدریج زیادش کن این حس تنبلی بزار کنار به نظر به دوستاتم کاری نداشته باش بدتر اعصابت میخواد خرد شه از همین فردا شروع درس بخونی نگو نمیتونم که مطمئنم میتونی عزیزم 😊😊

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤
دعای من از ته دلم اینه که دیگه انقدر این گوشی دستم نباشه

من خیلی کمش کردم.شمام سعی کن ساعت بخصوصی برای چک گوشیت تعیین کنی.

من از ۱۱ به بعد گوشی دستم میگیرم نهایت نیم ساعت در روز

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام گلم.شما حامله ای نباید ناراحت باشی.خودتو با چیزایی که دوست داری سر گرم کن.تنها نشین خونع برو بی ...

نه بابا روزشمارکنکورمه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
زری میگم جریان تیکرت ۰چیه

گفتم که روزشمار کنکوره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ای جان.ایشالله با رتبه خوب قبول شی گلم.به چیزای خوب به دانشگاه به پیدا کردن نیمه گمشدت فک کن.گوشی خم ...

خدا بزرگه 

Zizi جان شرایط منم تقریبا مثل شماست اما باور کن تا وقتی فقط بخواهیم بگیم نمیتونیم درس بخونیم وغصه بخوریم چیزی تغییر نمیکنه زمان خیلی زود میگذره حواست باشه من پارسال با خوش خیالی تمام باعث شدم که قبول نشم ودشمن شاد کن شدم 😢 

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤

من سالی که کنکور داشتم همه چی رو گذاشتم کنار فقط میخوندم با برنامه ریزی و هدف و بهترین رشته و دانشگاه قبول شدم در ضمن من سال دوم قلول شدم سال اول به بدترین حالت زندگیم به هم ریخته بود

من سالی که کنکور داشتم همه چی رو گذاشتم کنار فقط میخوندم با برنامه ریزی و هدف و بهترین رشته و دانشگا ...

من ارشدم همه چی خودم ریخنه بهم درونم غوغاس

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز