2821
2789
عنوان

دلم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 60 پست

زیزی جونم😍  عزیزم خودت باید به فکر خودت باشی من الان تو مدتی که اینجام مدام تاپیکاتو دیدم....تمامش انرژی منفی ....تمامش حال بد....خودت باید ی فکری بکنی....مگه با کتاب روانشناسی همه چی اوکی میشه؟ معلومه که نه...ببین چی حالتو خوب میکنه اون کارو انجام بده یا برو پیش مشاور صحبت کنه چه اشکالی داره مگه صحبت کردن😙

از دست منم ناراحت نشو واسه خودت میگم😊💜

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 
خوب چرا گلم یکم توضیح بده بلکه بتونیم کمکت کنیم

من باید درس بخونم ان شالله دانشگاه قبول شم تا حل شه  میدونی اونموقع ان شالله همش درگیردرسم دیگه وقت نمیکنم دلم بگیره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم خون نیستی یا کمبود ویتامین د یا خدایی نکرده تیرویید نداری

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

نشستم  تو خونه هی  حال دوستامو میپرسم  اوناهم هی  بهم ثابت میکنن وقتی برای من ندارند 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
چه سختی باید درس بخونم که نمیخونم  و این خیلی بده

عزیزم درس و کار غایت زندگی هیچ کس نیست. 

اینها فقط دو بعد از ابعاد زندگی آدمیزاده.

تو تفریح هم داری واسه خودت؟

زهرا جان تو داری تک بعدی زندگی میکنی.

آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 
من هرپنجشنبه بهم میریزم...شووورمم میگه

من شوهرم پیشم نیس امشب دلم براش تنگه

البته دلیل ناراحتیم این نیس..

گاهی وقتا سر چیزی که میدونین مهم نیس ،ولی باز ته  تهش دلتون میگیره.من الان اونجوریم

زیزی جونم😍  عزیزم خودت باید به فکر خودت باشی من الان تو مدتی که اینجام مدام تاپیکاتو دیدم....ت ...

نه بابا چه ناراحتی حالا انرژی مثبت بدم حالم خوب میشه نه فقط تلقین الکی 

کم خون نیستی یا کمبود ویتامین د یا خدایی نکرده تیرویید نداری

کمبود ویتامین د دارم قرص میخورم

من یه مدت خیلی زود رنج و عصبی بودم کلا حوصله نداشتم آزمایش ویتامین د دادم زیر خط فقر بود ویتامین د من از وقتی قرص خوردم بهتر شدم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز