2777
2789
عنوان

بازم نشد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 141 پست
مشکل ما اینه شوهرمم مشکل داره ولی قبول نمیکنه منم کلا بیخیال شدم گردن خودم انداختم. ولی میدونم خودش ...

جرا نمیره برا درمان خوب هر چی بگذره بدتره که😢

من مامان شدم🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا جونم منو ک مامان کردی خیلی خوب فهمیدم ک هواست بهم هست الانم ازت خواهش میکنم نزار بده هات انقدر د ...

خداروشکر که مادر شدی 

مارو یادت نره دعا کنی 

دیدی بعضیا چه راحت سقط میکنن 

خوب به ما بده چی میشه مگه😢

من مامان شدم🥲

بچه ها شما میتونین روز تخمک گذاریتون رو دقیق بدونید ..بدونید ک ماه بعد چ موقع باید پریود بشید چرخه قاعدگی رو دارید فقط با ی برنامه وزن و قدت هم میزنی طبق بدنت بهت میگه چیکار کنی با حجم بسیار پایین ک بخدا قسم من نصب کردم هرچی گفت انجام دادم ماه بعدش باردار شدم

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
خداروشکر که مادر شدی  مارو یادت نره دعا کنی  دیدی بعضیا چه راحت سقط میکنن  خوب به ...

حتما بخدا همیشه دعا میکنم همه کسهایی ک میخوان باردار شن.

بچه ها شما میتونین روز تخمک گذاریتون رو دقیق بدونید ..بدونید ک ماه بعد چ موقع باید پریود بشید چرخه ق ...

اسم برنامش،چیه عزیزم

من دکترم طبق سونگرافی بهم میگه زمان تخمک گذاری

من مامان شدم🥲
واقعا صبر زیادی میخواد پسر عمه ی شوهرم بعد از بیست سال بچه دار شد قربون حکمت خدا برم نمیشه سر از کار ...

داداش خودممم بعد  بیست سال بچه دار شد 

معجزه خدا بود😢

من مامان شدم🥲
بچه ها شما میتونین روز تخمک گذاریتون رو دقیق بدونید ..بدونید ک ماه بعد چ موقع باید پریود بشید چرخه ق ...

با استفاده از برنامه مادرشو هم موقع ای ک قصد  باردار شدن داری هم موقعه  ای ک بارداری میتونی ازش استفاده