2777
2789
عنوان

نظر خواهی

49 بازدید | 7 پست

سلام دوستان کسی هست با لرستان وصلت کرده باشه ؟ چجور آدمایی ان؟ دختراشون بخصوص  فرهنگشون؟( عزیزان لطفا با احترام نظر بدین که خدایی نکرده باعث رنجش کسی نشه)

دنبال راهی جهت خلاصی از آکنه های شدید هستم  ...هرکس راه خوبی داره بهم بگه دعاش میکنم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همسرم لر هست و خیلی عالی و خانواده دوست هستن و همه سعیشون اینه ک بچه هامون بعد از ازدواج زندگی خو ...

ممنون  زندگیتون خوش و پایدار ان شالله 

دنبال راهی جهت خلاصی از آکنه های شدید هستم  ...هرکس راه خوبی داره بهم بگه دعاش میکنم ...
من همسرم لر هست و خیلی عالی و خانواده دوست هستن و همه سعیشون اینه ک بچه هامون بعد از ازدواج زندگی خو ...

مبتونم بپرسم خودتون از کدوم استان بودین؟ اختلاف فرهنگی نداشتین؟

خالم همسر لرها شد .خوبن ، خونگرم و خانواده دوست و حلال خور ولی یه کم حسابگرن و بیش از حد حامی هم هستن و بارها و بارها شوهرخالم. بخاطر داداش هاش تا مرز ورشکستگی هم رفته که اینقدر فداکاری و پشت هم بودن خوب نیست یه کمی هم اهل دعوان ....ولی من دوستش دارم میشه روش حساب باز کرد ...خواهراشم سرشون به کار خودشونه ولی زیادی ناز دارن و لوسن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مبتونم بپرسم خودتون از کدوم استان بودین؟ اختلاف فرهنگی نداشتین؟

من خوزستان

ن کلا لرها آدمای ساده و خودمونی هستن ما خوزستانی‌ها هم ک خونگرمیم کلا باهم مشکل نداریم

فقط برا بریزو بپاششوش زیاده اکثرا از نظر مالی به جایی نمی‌رسد خیلی مهمان نوازند و اینا یجورایی خوب نیست اوایل این موضوع خیلی برام سخت بود اما خب شوهرم کنترول شد واقعا دوست نداشتم مثل خانواده باشه از نظر خرج کردن زیادی برای مهمان و زحمت زیادی ک باید بکشی و آخرش برای خودت چیزی نداری ....برای من سخت بود و واقعا جلوی اینکارو گرفتم