2789
عنوان

دوستان عزیز

28 بازدید | 6 پست

ترو خدا برام دعا کنید یه مشکلی دارم به نیت اون دعا کنید هرکی دعا کرد بگه منم مشکلم حل شد دعاش کنم

منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی‌ چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم‌ من عاشق ویالونم‌.

در حد صلوات هم باشه میپذیرم فقط نوع دعا رو بگید یعنی حمد خوندید صلوات فرستادید و یا...

ترو خدا دعا کنید صواب داره😭😭

منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی‌ چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم‌ من عاشق ویالونم‌.

ثواب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم عزیزم دعا میکنم واست

الهی خیر ببینی خوب شدم برات میخونم