2777
2789
عنوان

بارداری سوم

566 بازدید | 40 پست

لطفا خانمهای متاهل و بچه دار نظر بدن

خانمها من ۴۰ سالمه ام از نظر بدنی سالم هستم و فقط سردرد میگرنی گاهی دارم دو فرزند ۱۰ و نیم و ۶ و نیم ساله دارم اولی پسر دومی دختر.

یه خونه بزرگ داریم که زیر همکف هست حالت منهای ۶۰ ولی خوب و بزرگ و حیاط داره مال خودمونه ماشینم داریم همسرم هم یه جا کار میکنه حقوقش نهایتا ۱۸ تومنه ولی کارای جامعی انجام‌میده وضعمون بد نیس در ماه شاید ۳۰ تومن هم از اون در بیاریم. مادر و مادر شوهر خواهرم ندارم. ولی چون درو و برمون خلوته دلم میخاد یه بچه دیگه بیارم. دکتر گفت میتونی . تو برزخم از کارای بچه ها میترسم که یکهو نرسم بهشون و از طرفی هم میگم خدا کمکم میکنه. بهم بگید نظراتتون را. 

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند تا داری البته ببخشید فوضولی نکنم

من یه دونه دارم راستش خیلی اقدام کردم ولی دیگه باردار نشدم به نظرم سه تا بچه عالیه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

اگه سلامتی واعصاب داری بیار

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
بچه همش پول نیس خیلی خیلی عصاب و رسیدگی میخواد. مخصوصا شر و شلواغکار باشه. وای شب بیداریاش آدمو روان ...

صد در صد ولی اینها بهرحال گذراست نمیدونم

یعنی مثلا اون بزرگ شه من پیر نیستم؟

نه عزیزم این چه حرفیه زن دایی من پنجاه سالش بود بچه آخرش رو باردار شد خیلی هم خداروشکر می‌کنه همیشه میگه اگه این آخری نبود من واقعا تنها بودم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
حالا چرا اینقدر چکشی؟😁

چون سی سالمه

بچه ندارم

ب شدت پشیمونم

الان میفهمم ک چرااونایی ک دیربچه میارن یا کم بچه میارن پشیمونن

تاپشیمون نشدی دست ب کارشو

کمکم خواستی رو من حساب کن

شمالم من

شمالی دیگه ایشالله؟

بهرحال سختیای بازداری و ...اینام هست مضافا به اینکه کمکی ندارم ولی خب دوست دارم خونوادمو بزرگ کنم و گسترش بدم بهرحال یه سرمایه عالیه