2777
2789
عنوان

مشکل همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 38 پست
اعصابه منم امسال دو بار آندوسکوپی کردم جای خوب ببرید نگران نباشید آرامش بدید نتیجه ش انشالله خوب بیا ...

منم زخم اثنی عشر و رفلکس و التهاب معده داشتم اما شوهرم نه درد داره نه سوزش نه ترش

فقط غذا میخوره بعد نیم ساعت دست می ذاره رو دلش میگه غذا گیر کرده اینجا

منم زخم اثنی عشر و رفلکس و التهاب معده داشتم اما شوهرم نه درد داره نه سوزش نه ترشفقط غذا میخوره بعد ...

شما برای درمان چکار کردید ‍من بعد از غذا معده م سنگین میشه درد مبهم داره دیر هضم می‌کنه و پدر منو درمیاره

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شما برای درمان چکار کردید ‍من بعد از غذا معده م سنگین میشه درد مبهم داره دیر هضم می‌کنه و پدر منو در ...

عزیزم من جوشونده بارهنگ و نعناع و گلاب و عسل خیلی میخوردم شبا موقع خواب و صبح ناشتا

اعصابه منم امسال دو بار آندوسکوپی کردم جای خوب ببرید نگران نباشید آرامش بدید نتیجه ش انشالله خوب بیا ...

خیلی ممنون حتما نذرشون میکنم

خدا بحق بیمار کربلا هیچکس رو با بیماری عزیزانش امتحان نکنه

اخه علایم رفلکس رو نداره من خودم مدتها رفلکس داشتمسوزش معده و احساس سنگینی در گلو و سرفه

خب پس میکروب معده یا ورم معده هستش اگه رفلاکس باشه خطرناکه باید مداوم دارو مصرف بشه من خودم رفلاکس داشتم دو دوره دارو خوردم ول کردم الان مبتلا به زخم مری شدم دوماهه

انشالله همینا باشه و بیماری بدی نباشه ممنون میشم دعا کنید

رفلاکس و میکروب معده خیلی خطرناک هستن باید مداوم دارو مصرف کنه و پرهیز غذایی داشته باشه هر دو باعث زخم معده و مری میشن خودم درگیر شدم ان شاالله مشکل همسرتون جدی نیست با دارو خوب میشن اللهم صل علی محمد وآل محمد