2777
2789
عنوان

مشکل همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 38 پست
اعصابه منم امسال دو بار آندوسکوپی کردم جای خوب ببرید نگران نباشید آرامش بدید نتیجه ش انشالله خوب بیا ...

منم زخم اثنی عشر و رفلکس و التهاب معده داشتم اما شوهرم نه درد داره نه سوزش نه ترش

فقط غذا میخوره بعد نیم ساعت دست می ذاره رو دلش میگه غذا گیر کرده اینجا

منم زخم اثنی عشر و رفلکس و التهاب معده داشتم اما شوهرم نه درد داره نه سوزش نه ترشفقط غذا میخوره بعد ...

شما برای درمان چکار کردید ‍من بعد از غذا معده م سنگین میشه درد مبهم داره دیر هضم می‌کنه و پدر منو درمیاره

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما برای درمان چکار کردید ‍من بعد از غذا معده م سنگین میشه درد مبهم داره دیر هضم می‌کنه و پدر منو در ...

عزیزم من جوشونده بارهنگ و نعناع و گلاب و عسل خیلی میخوردم شبا موقع خواب و صبح ناشتا

اعصابه منم امسال دو بار آندوسکوپی کردم جای خوب ببرید نگران نباشید آرامش بدید نتیجه ش انشالله خوب بیا ...

خیلی ممنون حتما نذرشون میکنم

خدا بحق بیمار کربلا هیچکس رو با بیماری عزیزانش امتحان نکنه

اخه علایم رفلکس رو نداره من خودم مدتها رفلکس داشتمسوزش معده و احساس سنگینی در گلو و سرفه

خب پس میکروب معده یا ورم معده هستش اگه رفلاکس باشه خطرناکه باید مداوم دارو مصرف بشه من خودم رفلاکس داشتم دو دوره دارو خوردم ول کردم الان مبتلا به زخم مری شدم دوماهه

انشالله همینا باشه و بیماری بدی نباشه ممنون میشم دعا کنید

رفلاکس و میکروب معده خیلی خطرناک هستن باید مداوم دارو مصرف کنه و پرهیز غذایی داشته باشه هر دو باعث زخم معده و مری میشن خودم درگیر شدم ان شاالله مشکل همسرتون جدی نیست با دارو خوب میشن اللهم صل علی محمد وآل محمد