2777
2789
عنوان

اگه دوستت داشت

160 بازدید | 14 پست

اگ دوستت داشت پروفایلش عکسی میزاشت ک یعنی تو هستی

اگ دوست داشت به موقع زنگ میزد

اگه دوستت داشت باعث ناراحتیت و سردردهای زیادت نمیشد

اگ دوستت داشت باعث گریه هات نمیشد

اگه دوست داشت به خانوادش معرفیت میکرد

اگه دوستت داشت یه بار میومد برای دیدنت

اگه دوستت داشت همیشه دنبال بهونه نبود برای کارای نکرده اش

اگه دوستت داشت همیشه انلاین نبود بعد بگ نبودم

اگ دوستت داشت برای اومدنش تلاش میکرد ن دنبال وامی باشه ک اخرشم معلوم نبود

اگ دوستت داشت خیلی کارها میتونست بکنه و نکرد چون نمیخواست

فقط در حد حرف دوستت داشت

چون هیچوقت دوستت نداشت😔💔😭

یا من یا هیچکس همون خودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه ای این خصوصیاتوهارو منو شوهرم نسبت بهم داریم

پسر مردم هیچوقت اینکارارو نمیکنه

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

یوقتا میبینی دوستت داره ولی وجودشو نداره

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یوقتا میبینی دوستت داره ولی وجودشو نداره

همه مناسبتا برام پول میفرستاد برا خودم چیزی بخرم وقتی میگفتم گشنمع حس ندارم چیزی بخورم پول میزد غدا سفارش بدم. وقتی ناراحت بودم خیلی بهم محبت میکرد. تا وقتی ک برای خودش کار میکرد ولی رفت کارگاهی کار کنه ک کم کم عوض شد. اخلاقش همون بود و هست ولی دیگ زنگ زدنش از س بار در روز شد ی بار. ی روزایی هم کارش زیاد بود دیر میزد من نمیتونستم حرف بزنم. اگ دوسم نداشت چرا تو دوسال ک دوست بودیم هیچوقت بخم بی احترامی نکرد هرچی گفتم برو نرفت همیشه امیدوارم میکرد ب زندگی همیشه باهام خوب بود همیشه باعث دلگرمیم بود 😭😭😭😭😭

یا من یا هیچکس همون خودم
همه مناسبتا برام پول میفرستاد برا خودم چیزی بخرم وقتی میگفتم گشنمع حس ندارم چیزی بخورم پول میزد غدا ...

پس چرا میگی دوستت نداشت

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

پس چرا میگی دوستت نداشت

نمیدونم خسته شدم از بودن و نبودنش. از اینکه هیچی درست نمیشه😭😭😭 از اینکه ب خاطر پول دارم کم کم ازش جدا میشم. بهش گفتم تموم کنیم 

یا من یا هیچکس همون خودم
نمیدونم خسته شدم از بودن و نبودنش. از اینکه هیچی درست نمیشه😭😭😭 از اینکه ب خاطر پول دارم کم کم ازش ...

اگ واقعا عاشقشی ازش دست نکش

خستم از بلاتکلیفی. خستم از همه چی 😭😭😭 اگ نبود میدونسم نیست ولی باشه و هیچی درست نشه خیلی درد داره

همه چی درست میشه ان شا الله. 

من که ۱۶سال دردش گوشه ی دلمه