2777
2789
عنوان

چقد من بدبختم

80 بازدید | 2 پست

همه ی هم اتاقیام میخان برن خونه فقط من موندم سه تا دیگشون از اصفهان هستن هم استانی هستیم اصرار که بیا بریم منم گفتم باشه خب دوشنبه بریم حالا زنگ زدم مامانم ک میخام بیام بد بابام اینقد  داد زد کجا میخای بیای نمیدونم چیکار کنم به رفیقام میگم من نمیام بلیط منو لغو کن ارزش نداره واسه س روز این همه را بیام

شماها برین ولی اونا قبول دارن نیستن نمیدونم چیکار کنم نمیتونم بهشون بگم بابام داد و بیداد کرد ک چرا میخام برم حالم بدجور گرفته نمیدونم چیکار کنم🥺

منم وقتی خابگا بودم زمانی ک میخاستم برم خونه با چشم گریون میرفتم ی بار سه ماه نرفتم همه میگفتن چرا نمیری دیگه ولی نمیدونستن از ترس بابام نمیرم بد سه ماهم اینقد حالم گرفت ادم خیلی اذیت میشه بقیه دوستام دو هفته ب دو هفته باباهاشون یا میومدن دنبالشون یاهم زنگ میزدن ک چرا نیومدین سریع بلیط میگرفتن براشون من چی همش با غصه میرفتم

منم وقتی خابگا بودم زمانی ک میخاستم برم خونه با چشم گریون میرفتم ی بار سه ماه نرفتم همه میگفتن چرا ن ...

منم حال تو رو دارم واقعا دلم گرفته بابا ها دوستام زنگ رو زنگ ک کی میاین منم نشستم فک میکنم چجوری برم خونه ک دعوا نشه چ بهونه ای پیدا کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB