2777
2789
عنوان

چقد من بدبختم

80 بازدید | 2 پست

همه ی هم اتاقیام میخان برن خونه فقط من موندم سه تا دیگشون از اصفهان هستن هم استانی هستیم اصرار که بیا بریم منم گفتم باشه خب دوشنبه بریم حالا زنگ زدم مامانم ک میخام بیام بد بابام اینقد  داد زد کجا میخای بیای نمیدونم چیکار کنم به رفیقام میگم من نمیام بلیط منو لغو کن ارزش نداره واسه س روز این همه را بیام

شماها برین ولی اونا قبول دارن نیستن نمیدونم چیکار کنم نمیتونم بهشون بگم بابام داد و بیداد کرد ک چرا میخام برم حالم بدجور گرفته نمیدونم چیکار کنم🥺

منم وقتی خابگا بودم زمانی ک میخاستم برم خونه با چشم گریون میرفتم ی بار سه ماه نرفتم همه میگفتن چرا نمیری دیگه ولی نمیدونستن از ترس بابام نمیرم بد سه ماهم اینقد حالم گرفت ادم خیلی اذیت میشه بقیه دوستام دو هفته ب دو هفته باباهاشون یا میومدن دنبالشون یاهم زنگ میزدن ک چرا نیومدین سریع بلیط میگرفتن براشون من چی همش با غصه میرفتم

منم وقتی خابگا بودم زمانی ک میخاستم برم خونه با چشم گریون میرفتم ی بار سه ماه نرفتم همه میگفتن چرا ن ...

منم حال تو رو دارم واقعا دلم گرفته بابا ها دوستام زنگ رو زنگ ک کی میاین منم نشستم فک میکنم چجوری برم خونه ک دعوا نشه چ بهونه ای پیدا کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.