2777
2789
وارد زندگی بشی به مرور متوجه میشی که پول خییییییلی مهمتر از عشقه همه اولش مثل شما فکر میکنن

نه وارد زندگی بشم هم همین زندگی عاشقانه که داشته باشیم من از همه چی می‌گذرم بخاطر عشق

این کاربری دست دونفره. و هیچ کدوم از این تاپیک ها برای من نیست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم عشق ارزشش از پول بیشتر هست حستو میفهمم ولی واقعیت اینه عشق ب گوز بنده ک بی اختیار ممکنه از دست ...

اره 

وای سمندون یادش افتادم دلم واسه فیلمش تنگ شده

😂😂😂

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

با عشق میتونی تو خیابون زندگی کنی ؟ نگو که میتونی ، میامااااااا🙄🙄

خب نگفتم تو خیابون همون خونه کوچیک همه چی ساده باشه ولی با عشقت باشی خدایاااا چقدر خوبه

من قبلا سعی بر پول جمع کردن داشتم الان که منو ینفر خیییلی همدیگرو دوس داریم و همو میخوایم و پدرومادر ...

انشاالله بهش میرسین

ولی بنظرم شرایط جامعه همینه مشکل درآمد رو همه دارند

آره ولی خب تو حساب کن پسری ک پشتش ب باباش گرمه خونه و ماشین در اختیارش گذاشتن

وضعش با پسری ک کارمنده و ماهی۱۰.۱۲میگیره خیلیییی فرق داره خیلییی

کاربری شیرین و نگار👩🏼🤝👩🏻

آره ولی خب تو حساب کن پسری ک پشتش ب باباش گرمه خونه و ماشین در اختیارش گذاشتنوضعش با پسری ک کارمنده ...

دقیقا من خودم تجربه دارم شوهر من معلمه 

و در کنارش عموی من  کارگره بابابزرگم براش خونه و ماشین داده تازه عروسیش رو هم گرفته ولی چه فایده اختیاری نداره روی خونه الان مثلا شاید با ماشین بره دور دور ولی فرداش که بیاد عموی دیگم که مجرده می‌بره جای خونه ی باباش 

فردا که خدایی نکرده فوت کنه پدر بزرگم خونه تو وارث میشه و خونه از عموم گرفته میشه 

ولی شوهرم درسته حقوقش کمه ولی به فکر جمع کردن و آینده‌ی فرزندمان هست اینجوری هم زن عموم و عموم زیره باره منت هستند و الان ولخرجی می‌کنند چون سختی نمیکشن درکی از جمع کردن ندارن ولی وای به حال ایندشون 

دقیقا من خودم تجربه دارم شوهر من معلمه و در کنارش عموی من کارگره بابابزرگم براش خونه و ماشین داده ت ...

قشنگم درخواست بدم قبول میکنی بحرفیم

کاربری شیرین و نگار👩🏼🤝👩🏻