2777
2789
وارد زندگی بشی به مرور متوجه میشی که پول خییییییلی مهمتر از عشقه همه اولش مثل شما فکر میکنن

نه وارد زندگی بشم هم همین زندگی عاشقانه که داشته باشیم من از همه چی می‌گذرم بخاطر عشق

این کاربری دست دونفره.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با عشق میتونی تو خیابون زندگی کنی ؟ نگو که میتونی ، میامااااااا🙄🙄

خب نگفتم تو خیابون همون خونه کوچیک همه چی ساده باشه ولی با عشقت باشی خدایاااا چقدر خوبه

این کاربری دست دونفره.

ولی بنظرم شرایط جامعه همینه مشکل درآمد رو همه دارند

آره ولی خب تو حساب کن پسری ک پشتش ب باباش گرمه خونه و ماشین در اختیارش گذاشتن

وضعش با پسری ک کارمنده و ماهی۱۰.۱۲میگیره خیلیییی فرق داره خیلییی

کاربری دست دو تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

آره ولی خب تو حساب کن پسری ک پشتش ب باباش گرمه خونه و ماشین در اختیارش گذاشتنوضعش با پسری ک کارمنده ...

دقیقا من خودم تجربه دارم شوهر من معلمه 

و در کنارش عموی من  کارگره بابابزرگم براش خونه و ماشین داده تازه عروسیش رو هم گرفته ولی چه فایده اختیاری نداره روی خونه الان مثلا شاید با ماشین بره دور دور ولی فرداش که بیاد عموی دیگم که مجرده می‌بره جای خونه ی باباش 

فردا که خدایی نکرده فوت کنه پدر بزرگم خونه تو وارث میشه و خونه از عموم گرفته میشه 

ولی شوهرم درسته حقوقش کمه ولی به فکر جمع کردن و آینده‌ی فرزندمان هست اینجوری هم زن عموم و عموم زیره باره منت هستند و الان ولخرجی می‌کنند چون سختی نمیکشن درکی از جمع کردن ندارن ولی وای به حال ایندشون 

دقیقا من خودم تجربه دارم شوهر من معلمه و در کنارش عموی من کارگره بابابزرگم براش خونه و ماشین داده ت ...

قشنگم درخواست بدم قبول میکنی بحرفیم

کاربری دست دو تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792