2777
2789
هر دو مکمل همن اما باور کن عشق بی پول اصلا قابل تحمل نیست

من تحمل میکنم اگه عشق واقعی باشه فکر کن عاشق یه نفر باشی پول برات مهم نیست من اینجوری هستم

این کاربری دست دونفره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر کس با توجه ب شرایطی ک داره نظر میده

من عشق رو بدون پول تجربه کردم واقعا سخته از خیلی چیزا باید گذشت ولی قشنگیش ب اینه ک باهم بسازیم

کاربری دست دو تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

نمی‌دونم واقعا بستگی به طرف داره عشق خیلی خوبه ولی به شرط اینکه اون طرف هم شعور و عقل کافی برخوردار باشه درکت کنه تلاش کنه بدون زن ها علاوه بر نیازه عاطفی به نیاز جنسی و مالی و.... احتیاج دارند

من تحمل میکنم اگه عشق واقعی باشه فکر کن عاشق یه نفر باشی پول برات مهم نیست من اینجوری هستم

وارد زندگی بشی به مرور متوجه میشی که پول خییییییلی مهمتر از عشقه 

همه اولش مثل شما فکر میکنن 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

پول نباشه عشقی هم نیست ولی پول که باشه حتی اگه سمندونم باشی همه میگنن به به این بردپیته پس قطعا پول

وای سمندون یادش افتادم دلم واسه فیلمش تنگ شده 

این کاربری دست دونفره.

عزیزم عشق ارزشش از پول بیشتر هست حستو میفهمم 

ولی واقعیت اینه عشق ب گوز بنده ک بی اختیار ممکنه از دستش بدی ممکنه هم از دست ندیش ولی ب هیچ بنده روی آبه خواب و خیاله ک هر لحظه امکان داره از خواب بپره ، ولی پول جا پات محکمه اختیارش دست خودته مثل عشق نیست ک یهو خراب شه قابل اعتماد 

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

من قبلا سعی بر پول جمع کردن داشتم الان که منو ینفر خیییلی همدیگرو دوس داریم و همو میخوایم و پدرومادرم بخاطر اطرافیان...مجبورم کردن جواب رد بدم

اصصصلا پول به چشمم نمیاد

فقط از خدا میخوام کمکمون کنه و خونواده ام قبول کنن

خیلی داغونم خیلی

امیدوارم هییییچکی تجربه نکنه

ایشاالله دونفری که همو میخوان کسی مانعشون نشه