2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا...من بعضی جاها برای استخدام ازم درموردش میپرسیدن...ولی من خودم تجربی یاد گرفته بودم و مدرک ندارم...‌قبول میکردنا...ولی مدرک داشته باشی خیلی بهتره....اون جوری راحت تر استخدام میشی

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بله الان ۲۲ ساله با همین مدرک کار میکنم راستش بیشتر از مدرک دانشگاهی که دارم ب کارم اومدخخخ

چ کار میکنی گلم 

چطوری بدرد خورده 

بنظرت ارزش داره هزینه کنم مدرکش رو بگیرم 

وقتی میخواستیم حسابدار استخدام با مدارک لیسانس و فوق اومدن ولی آشنایی با اکسل و ورد نداشتن برای همین قبول نشد الان یکی با دیپلم فنی حسابداری ولی آشنایی کامل با ورد و اکسل و بایگانی استخدام شد

توصیه میکنم از مرکز اموزش هرمس مدرک مهارتهای هفت گانه رو تهیه کنید. خوبیش اینه ک هم قیمتش مناسبه هم همون موقع میتونی دیجیتالی شو بگیری و نیازی نیست چندین روز منتظر بمونی و هم مورد تایید تمام بانک ها و ارگان های دولتی و خصوصی برای استخدام است.

هیچ