2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

187 بازدید | 9 پست

خانما قبلا گفته بودم شوهر خواهرشوهرم بهم نظر داشت پیام و زنگ میزد چند بار به مادر شوهرم گفتم یه بار شوهرم کتکش زد آخرین باز هم خودم به شوهرم گفتم دعوا شد و قطع رابطه ولی با خواهرش خوب بودیم حتی زنک زدیم دعوتش کردیم خونمون (بدون شوهرش)ولی خودش یهو به همه گفت ژنداداشم مقصره اون به شوهرم زنک میزده،بعد خواهرش زنگ زد کلی دروغ به شوهرم گفت که زنت زنگ زده به شوهرم زنت حیوونه،عوضیه کلی فحش،و...من گفتم میرم شکایت میکنم پرینت پیام و زنگ گوشیم میگیرم شوهرم گفت ولشون کن زندگیشون بهم میخوره بعد دید ازین راه نمیتونه زندگیم خراب کنه زنک زد به شوهرم گفت زنت پشت تو پیش یکی از قامیلا حرف زده،خلاصه هرچی شوهرم گفت کی نگفت (معلوم بود دروغ میگه که زندگی منو خراب کنه)خلاصه من با خواهر شوهرم قهر کردم،شوهرم گفت من بخاطر تو نمیتونم قید خواهرم رو بزنم 😳تو نیا جایی که خواهرم هست اونم نیاد خونه ما،ولی من باهاش تلفنی اینا در ارتباط هستم 

ما ماه پیش رفتیم مشهد،برای اینا هم سوغات اوردیم،زرشک نبات،زعفرون،هل یه لباس برند خیلی عالی برای دخترش آوردیم

حالا شوهرم میگه ببرم سوغاتیشون رو بدم،گقتم بذار خونه مادرت اون ببره بذه،خواهرت شعور نداشته یه زنگ بزنه زیارت قبول بگه،

گفتم سوغات ها رو ببر خونه مادرت ،مامانت بهش میده ،ولی مادرشوهرم شوهرم رو پر کرده اون خواهرته خودت ببر بهش بده و....

خیلی از دست شوهرم ناراحتم با اینکه میدونست حق با منه اینجوری مزد باید قید خواهرش هم میزد

بنظرتون حق‌با منه یا شوهرم

بچه ها لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید ماچ به کله هاتون  

با اجازه اسی

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق با تو

اون خاهرش چقدر لجنه با اینکه میدونه شوهرش هرزس باز پشت شوهرشو میگیره

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

نگاه بنظرم نمیگم که با خواهرش دعوا کنه و... یا قطع ارتباط کنه نه این کاره درستی نیست ولی با خواهرش باید سرسنگینی می‌بود محلش نمی‌داد یا حداقل یه جور رفتار میکرد که خواهرش بفهمه کارش درست نبوده و داداشش از دستش ناراحته نکنه بره براش کادو بگیره که برای میدون رو باز کنه خب معلومه خواهان پرو رو میشه بدتر میکنه