2777
2789
عنوان

فولیکول بزرگ

258 بازدید | 11 پست

سلام کسی بوده با فولیکول ۲۷ باردار شده باشه ؟؟ 

دکتر بهم امپول ازاد سازی نداد گفت خودش ازاد میشه . یه فولی ۱۰ داشتم یکی ۲۷ نمیدونم این ماه حامله میشم یا ن توکل به خدا کردم ولی استرس دارم . کسی هس بهم امیدواری بده؟؟

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره☘️🌿🤍                    خدایا میشه یه روزی منم مامان بشم ❤️.                       خدای من توکه درد منو میفهمی میدونی چقد سختی کشیدم و میکشم کمکم کن من که امیدی جز در خونت ندارم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم اطلاعات من اینو میگه که فولی بین ۱۸ تا ۲۴ امکان بارداری داره ولی ایینم بدون کار خدا نشد نداره

منم راجبش خوندم ولی چن نفرم دیدم ک گفتن با یه  فولیکول ۲۷ باردار شدن برا همین امید دارم خدارو چه دیدی شاید شد فقط میخوام حجم استرسمو با درمیون گذاشتن اینجا کم کنم مرسی از دلداریت عزیزم ❤️

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره☘️🌿🤍                    خدایا میشه یه روزی منم مامان بشم ❤️.                       خدای من توکه درد منو میفهمی میدونی چقد سختی کشیدم و میکشم کمکم کن من که امیدی جز در خونت ندارم 
من با ۱۸ باردار شدم

مبارکت باشه عزیز دلم انشالله به سلامنی بغلش کنی . برا دل منم دعا کن ❤️

سلام قشنگم خوشحال میشم عضو گروه روبیکاییمون بشیواز تجارب همدیگه استفاده کنیم..🙏https://rubika.ir/jo ...

چشم مرسی عزیز

مبارکت باشه عزیز دلم انشالله به سلامنی بغلش کنی . برا دل منم دعا کن ❤️

انشالله یه نینی سالم سلامت خدا بهت بده 

یه هفته دیگه برای تشکیل قلب میخوام برم سونو برام دعا کن 😕دفعه قبل به خاطر قلب سقط شد 

انشالله یه نینی سالم سلامت خدا بهت بده یه هفته دیگه برای تشکیل قلب میخوام برم سونو برام دعا کن 😕دفع ...

انشالله به حق جدم ک میری و همه چیز نی نیت اوکیه و میای خبر خوش میدی گلم ❤️انشالله منم دوهفته دیگه خبر نی نی دار شدنمو بهت بدم 

منم راجبش خوندم ولی چن نفرم دیدم ک گفتن با یه فولیکول ۲۷ باردار شدن برا همین امید دارم خدارو چه دید ...

استرس خودش مانع بارداریه من به خاطر استرس شدید توماهی که باردار شدم بارداریم پوچ بود چون تخمکو بی کیفیت میکنه استرس

این ماهم خواستم اقدام کنم امروز چنان ناراحتی استرسی کشیدم دیگه منصرف شدم

باید بیخیال باشی نه اینکه همش فک‌ کنی به این چیزا

حسبی الله ❤
استرس خودش مانع بارداریه من به خاطر استرس شدید توماهی که باردار شدم بارداریم پوچ بود چون تخمکو بی کی ...

مگه میتونم فک نکنم نمیشه خیلی سعی میکنم کمتر فک کنم خودمو سرگرم کنم بازم بی فایده اس