2821
2789
عنوان

تعیین رشته

116 بازدید | 10 پست

نهمم

بین تجربی و ریاضی موندم

تجربی رو بهش علاقه دارم 

ولی بیشتر به کامپیوتر علاقه دارم که از ریاضی و دبیرستان میره

ریاضیم بد نیست بیشتر اوقات ۱۸ دیگه آخرش ۱۷ و نیم میارم

ولی علوم رو بالای ۱۹ یا ۱۸.۵ میارم چیکار کنم باید امسال تصمیمم رو بگیرم..

چون مهاجرت هم جز برنامه هامه ولی میترسم تجربی مناسب نباشه..

منم دهمم تجربی... واقعاً نمیدونم من فقط دروس تجربی رو دوست دارم :› دانشگاه رو یه چی دیگه می‌خوام برم کلا 

کاری به درسا نداشته باش...شغلی که میخوای بر حسب اون انتخاب رشته کن

منم دهمم تجربی... واقعاً نمیدونم من فقط دروس تجربی رو دوست دارم :› دانشگاه رو یه چی دیگه می‌خوام برم ...

موفق باشییی🤍🤍

یعنی بر اسای کامپیوتر که علاقه دارم ریاضی بردارم؟

چون تجربی رو دوست دارم ولی رشته های پزشکی زیاد نمیدونم با اینکه بقیه دوستام میگن علومت بهتره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو همون رشته کامپیوتر در کنارش برنامه نویسی هم یاد بگیر

منم اینطور حس میکنم چون علاقم به اون بیشتره

خودم حس میکنم میتونم اگه برش دارم ولی دوستام رای منفی میدن بهم نمیدونم چرا

مرسی از کمکت🤍🤍

منم اینطور حس میکنم چون علاقم به اون بیشترهخودم حس میکنم میتونم اگه برش دارم ولی دوستام رای منفی مید ...

دوستا هیت میدن ولی بهشون توجه نکن در آخر این تویی که باید تو زندگيت تصمیم گیرنده باشی و قرار با انتخاب هات تا آخر عمر زندگی کنی این دوستا دوسال دیگه تو خیابون هم هم رو ببینید نمی‌شناسید هیچی مهم تر از آینده و علاقه نیست

دوستا هیت میدن ولی بهشون توجه نکن در آخر این تویی که باید تو زندگيت تصمیم گیرنده باشی و قرار با انتخ ...

اره درست میگی مرسی ازت

حرفات خیلی کمک کننده بود یکم از حرفاشون دو به شک بودم 💗💗

موفق باشییی🤍🤍یعنی بر اسای کامپیوتر که علاقه دارم ریاضی بردارم؟چون تجربی رو دوست دارم ولی رشته های ...

هر کدوم علاقه داری...ولیییی کلااا هر رشته ای بری باز دانشگاه خب میتونی آزاد بخونی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز