2777
2789
عنوان

S24 ultra or iPhone 15 promax

1364 بازدید | 20 پست

بچه ها لطفا بدون اینکه تعصب خاصی رو این برندا داشته باشید از نظر کارایی بگید کدوم بهتره..خودتون کدوم مدل و دارید؟خودم میخوام اولترا بخرم ولی دوس دارم قبل خرید بازم فکر کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هردو خوبن

وای s24 فوق العادس از هرلحاظ دوربین  باطری خوش دستی  کیفیت خیلی اوکیه عااااااااااااالیه 

ایفون ۱۵ ک ریجستر نشده اینهمه میخوای هزینه کنی واس اون سه تا دوبین فقط

عزیزم s24فوق العادس 

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
هردو خوبنوای s24 فوق العادس از هرلحاظ دوربین باطری خوش دستی کیفیت خیلی اوکیه عااااااااااااالیه ایف ...

مرسی....آدمایی که وقت میذارن با حوصله نظرشونو میگن برام قابل احترامن...نظر خودمم اولتراس

من اس ۲۴ اولترا دارم. خیلی سنگینه و مچ دستم درد میگیره وقتی باهاش کار می کنم.کیفیت دوربینش برای عکسهای طبیعت و محیط خیلی عالیه ولی سلفی رو زشت تر از خود آدم درمیاره چون همه جزییات را دوربینش توی سلفی میندازه همه چروکها و حتی یک خال خیلی ریز را هم معلوم میکنه.قیمتش هم که خیلی بالاتر از آیفونه

مرسی....آدمایی که وقت میذارن با حوصله نظرشونو میگن برام قابل احترامن...نظر خودمم اولتراس

نمایشگر عالی باطریش اگ ۱۲ ساعت بکوب ازش کاربکشی تازه میشه ۵ درصد خیلی خوشگله قشنگ روی ایفون و کم کرد ..مبارکت باشه عزیزم 

بخر ک پشیمون نمیشی 

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
من اس ۲۴ اولترا دارم. خیلی سنگینه و مچ دستم درد میگیره وقتی باهاش کار می کنم.کیفیت دوربینش برای عکسه ...

مرسی مرسی خیلی توضیحاتتون بدردم میخوره ممنون....تصمیم خودمم اولتراس