2777
2789
بله صد در صد....تا پایانشم همونه... البته اخراش خوب میشه

مگه تاثیری در تغذیه و اشتها میذاره ؟

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مگه ارتودنسی درد داره؟؟؟؟؟؟

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
بله اون سیماش گیر میکنه به لپ ادم😒😒

وای😞من دوس داشتم ارتودنسی کنم ولی دندون عقلام هنوز در نیومده اونارو بکشم😞

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
وای😞من دوس داشتم ارتودنسی کنم ولی دندون عقلام هنوز در نیومده اونارو بکشم😞

خب ارتودنسی ربطی به دندونای عقل نداره که عزیزم من ارتودنسی کردم دو سال گذشته دندونای عقلمم در نیومده این بار آخر رفتم پیش دکترم گف هرچهارتا رو قبل اینکه در بیاد جراحی کن که نظم دندونت و بهم نریزه من الان دوتاشو جراحی کردم دوتاش مونده 

خب ارتودنسی ربطی به دندونای عقل نداره که عزیزم من ارتودنسی کردم دو سال گذشته دندونای عقلمم در نیومده ...

دکتر ب من گف باید دیده بشن ک جراحی کنه برداره واسه همین الان اگه ارتودنسی کنم اونام در بیان باز دندونام نامرتب میشن.نمیدونم چیکار کنم از جراحی خیلی میترسم یجورایی دکتره بهم ربطشون داد بازم نمیدونم...

در حد دو سه روز اول یه درد مختصر 

اها اوکی👍✋ممنون

دکتر ب من گف باید دیده بشن ک جراحی کنه برداره واسه همین الان اگه ارتودنسی کنم اونام در بیان باز دندو ...

دندونای من کامل داخل بود اصلا در نیومده بود من پیش چندتا دندون پزشک رفتم بهم گفتن که این کارو ما انجام نمیدیم چون اصلا در نیومده کامل داخل لثه هستش و جراحی کامل میخواد شمام بخواید جراحی کنید باید برید پیش جراح فک و صورت منم پیش جراح فک رفتم 

دندونای من کامل داخل بود اصلا در نیومده بود من پیش چندتا دندون پزشک رفتم بهم گفتن که این کارو ما انج ...

اهااااا دقیقا مال منم زیر لثه هس 23سالمه دیگه باید در میومده تا الان.بعد ی سوال دیگه ببخشید بیهوش میکنن؟چون خیلی میترسم من😥