2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

750 بازدید | 25 پست

سلام مامانا وقت بخیر

من تو شیر دادن به دخترم به مشکل برخوردم

37 روزشه

نفخ داره اروغشم که میخوام بگیرم خیلی اذیت میکنه خودشو خم میکنه و گریه میکنه و نمیزاره میام شیر بدم بعضی اوقات ول میکنه گریه میکنه ولی بعضی روزا گریه نمیکنه شیرشو میخوره 

بعضی اوقاتم که همراه اروغ بالا میاره 

خلاصه دیگه کلافه شدم نمیدونم اروغشو بگیرم نگیرم 

چیکار کنم که راحت باشه

بعضی روزا هم شبا گریه هاش عجیبه با ناراحتیه و اشک میریزه 

دکتر بردیم دایمتیکون داد یه هفته پیش گفت کولیک داره تا دو سه ماهگی حل میشه

دیشب هم تازه فهمیدم یه سینمو زیاد بهش میلی نداره دیشب که گریه میکرد سینه چپمو دادم زود ول کرد گریه کرد بعد برداشتم پشتش  زدم چند باری گفتم شاید این یکی سینمو بخواد که با سینه راستم مشکلی نداشت شیرشو خورد خوابید 

مادرم میگه شاید سینه چپت شیرش زیاده  میپره تو گلوش اذیت میشه

خلاصه نمیدونم چیکار کنم اگه هم یه سینمو بدم برا خودمو بچه بد میشه

اگه اطلاعاتی در این زمینه ها دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول اینکه آروغشو بگیر. صبر داشته باش. من شاید گاهی بیست دقیقه راه میبردمش و بغل داشتم و پشتشو یواش میزدم تا باد گلوش خارج بشه. 

دوم اینکه احتمال زیاد شیرت زیاده و میپره تو گلوش و نی نی نمیتونه اون حجم شیر رو هی پشت هم قورت بده. میتونی اول کمی بدوشی بعد بدی بهش.

عزیزم دو ماه به بچه منم گفتن کولیک ولی رفلاکس داشته انقد دیر شد دیگه سینه مو نگرفت اولم از یه سینم شروع کرد بعد دو تاش 

آگه بالا میاره که رفلاکسه پس

شیب دار بخوابونش شیب دار شیر بده حتما بعد شیر دادن چه آروغ زد چه نزد چه بالا اورد چه بالا نیاورد حتما پنج دقیقه رو شونت نگه دار

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

دختر من قرمز میشد خودشو فشار میداد دست مینداخت صورتشو چنگ مینداخت خواب اروم نداشت شیر خوردنی هی سرشو عقب میکشید خس خس سینه داشت دماغش میگرفت حالت سرماخوردگی انگاری همش گشنه بود ولی نمیتونست خوب شیر بخوره 

خدا نکنه دیگه اصلا هیچکدوم از سینه هامو نخوره

خدا نکنه ولی دنبالش برو دختر من که دیگه نخورد 

خود بچه طفلی اذیت میشه

دکتر بهم گفت از بس اسید معدشو بالا آورده مریشو سوزونده جیگرم کباب شد 

اول اینکه آروغشو بگیر. صبر داشته باش. من شاید گاهی بیست دقیقه راه میبردمش و بغل داشتم و پشتشو یواش م ...

20 دقیقه زیاد نیست؟؟

من اصلا حوصله نمیکنم هی پشتش بزنم وقتی 5 دقیقه بعد دیگه میبینم اروغ نمیزنه یا میخوابونمش یا شیر  میدم بازم

خدا نکنه ولی دنبالش برو دختر من که دیگه نخورد  خود بچه طفلی اذیت میشه دکتر بهم گفت از بس اسید ...

منم وقتی اونجور خاص گریه میکنه دلم جیگرم کباب میشه 😢😢😢

خوب مشکلش چی بود چجور حل شد

رفلاکس 

دکتر آخری با یه معاینه بدون اینکه بگم چجوریه گفت این علایمو داره گفت رفلاکسه 

رانیتیدین داد ولی از بس مونده بود شدید شده بود خوبش نکرد 

الانم کپسول امپرازول میدم 

از آون ور شیر خودمو نمیخوره شیر خشکشم مخصوصه به نظرم زیاد برا وزن گیریش خوب نیست 

2790
2778
2791
2779
2792