2777
2789
عنوان

مشورت مهممم

287 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من امروز رفتم معاینه زنان و خب گفت بکارت من رانده شده اما خب باز شده یکم ولی نه کامل. گفتم خون نیومد گفت مدلشه قابل اتساع بعد من با پارتنرم در حد کامل نبودیم الان استرس دارم بهش بگم یا  نگم اگ بگم به موقع دلسرد نشه نخاد دیگ جدی شه یا اینکه دیگ فکر کنه خرش از پل گذشت لطفا راهنمایی کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ادم شکاکیه و بد دل خب نگو بهش یهو دیدی گفت نکنه با یکی دیگه بودی اینامگه بخاطر خودش اینطوری نشدی ...

اره با خودش اما نمی‌دونم بگم یا نگم با خطش رو کور کنم و دیگ ب روم نیارم ولی میگم ی موقع دم ازدواج خانوادش ازم گواهی نهان یا اصلا خودش

اره با خودش اما نمی‌دونم بگم یا نگم با خطش رو کور کنم و دیگ ب روم نیارم ولی میگم ی موقع دم ازدواج خا ...

نگو دیگه دوره گواهی اینا گذشته به هر کیم بگی انگار بهش توهین کردی اگه ازت خواستن توهم ازشون بخواه گواهی

بعدم اگه نامزدت پرسید فهمید فک کنم بشه از رو ازمایش فعمید که کی رابطه داشتین بهش حقیقت بگو

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
شما میگی نگم حتی بهش ک خودش باعثش شده؟؟ بعد اگ ی موقع نشد ازدواج مون دم آخر اینو بگم دیگ زیر بار نمی ...

اگه خودش بوده ک بگو ولی‌ از رابطه های گذشته هیچی نگو 

اما چرا آنقدر ریسک کردی حد اقل ۶ ماه باید یه نفرو بشناسی بعد تصمیم ازدواج بگیری و بعد اون رابطه ..

هیچ خبری نیست ...😉
نگو دیگه دوره گواهی اینا گذشته به هر کیم بگی انگار بهش توهین کردی اگه ازت خواستن توهم ازشون بخواه گو ...

اره درست میگید اینم فکر خوبیه اگ الان بگم شاید بگ قبلا با یکی دیگ بودی

اگه خودش بوده ک بگو ولی‌ از رابطه های گذشته هیچی نگو اما چرا آنقدر ریسک کردی حد اقل ۶ ماه باید یه نف ...

خودش بوده ن کسی دیگ ولی باز شک دارم بهش بگم و یهو دیگ  علقه نباشه ب ازدواج یا اینکه نگم بعد بیا و ثابت کن ک با خودت بوده ولی فک میکنه برای اینکه نخام بره میگم 

خودش بوده ن کسی دیگ ولی باز شک دارم بهش بگم و یهو دیگ علقه نباشه ب ازدواج یا اینکه نگم بعد بیا و ثا ...

بلخره باید تکلیف خودتون بدونید میخواین ازدواج کنی با نه 

من خودم بودم با یکی دو ماه حاظر نمی‌شدم  به ازدواج 

هیچ خبری نیست ...😉