2777
2789

آره ممکنه باشی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حداقل باید ی ۱۰ روزی از پری بگذره تو هنوز موعدتم نشده هنوز زوده 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آخه هیچ هاله ای نداشت. خیلیا میگن تا چند روز قبلش باید هاله بندازه

خیلی ها هم حتی تا ده روز بعد بارداری مثبت نشدن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

پس بذارم بعدش بزنم. ممنون عزیزم

آره ولی برا هرچیزی آماده باش هیچ وقت زودتر نزن

واااقعا؟؟؟ چه طور بعضیا میگن تا چند روز قبل از موعد هم هاله میندازه؟

خب مال شما هاله انداخته مگه اگ انداخته که مثبته ولی اگ نیست باید ۱۰ روز بعد از موعدت بزنی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

خب مال شما هاله انداخته مگه اگ انداخته که مثبته ولی اگ نیست باید ۱۰ روز بعد از موعدت بزنی

نه عزیزم هاله ننداخته اصلا. پس میذارم همون چند روز دیگه اگ پریود نشدم میزنم

واااقعا؟؟؟ چه طور بعضیا میگن تا چند روز قبل از موعد هم هاله میندازه؟

نه اتفاقا من یک روز  از موعدم رد شده بود هم بیبی زدم منفی بود 5روز گذشت تا مثبت نشون داد

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل