2777
2789
عنوان

چه روشی برا کنترل خشم دارید

32 بازدید | 4 پست

خیلی بد عصبی میشم طوری که موقع عصبانیت چشام سرخ میشه دستام می‌لرزه و سراسر وجودم پر از حس نفرت میشه از طرفی دوست دارم سر به نیستش کنم و خونشو بریزم و بخورم 

تا این حد !!!!هرکی جلوم باشه هم میزنمش 

۱۹سالمه لطفاً کمکم کنید چیکار کنم ؟ بیشتر بحث کردنم هم با مامانمه موقع عصبانیت انگار کور میشم هرحرفی باشه بهش میزنم ولی اون سکوت می‌کنه چندین بار هم باعث شدم گریه اش بگیره از دستم

سریع اون محل رو ترک کن 

برو دوش بگیر 

آب بنوش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

هیچ روشی من یا عصبانی نمیشم یا اگر عصبانی بشم آنقدر داد میزنم تا آروم شم

میتونی بری تو گوشی و سمت بقیه نری تا آروم شی

کاربری دست چند نفره و همه هم شعور اینو دارن که توی موضوعات مربوط به خودشون شرکت کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریع اون محل رو ترک کن برو دوش بگیر آب بنوش

اخه کجا برم خونه کوچیکه من همش با خودم میگم کاش ناشنوا بودم که حرف بقیه رو‌ نمیشنیدم اینطور بهتر بود برام دیگه عصبی نمیشدم😔تحمل هیچ حرفی ندارم اصلا هم رفتار خوبی با خانواده ندارم

اخه کجا برم خونه کوچیکه من همش با خودم میگم کاش ناشنوا بودم که حرف بقیه رو‌ نمیشنیدم اینطور بهتر بود ...

قبل هر جمله ای با خودت بگو الان گفتن این جمله منو به کجا میرسونه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم