2789

به جز کم بودن موهام 

خداروشکر هیچی 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسرت داشتم که داداشم مشکلی نداشته میتونستم باهاش بازی کنم برم بیرون حتی باهم دعوا کنیم با هم حرف بزنیم هی

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
حسرت داشتم که داداشم مشکلی نداشته میتونستم باهاش بازی کنم برم بیرون حتی باهم دعوا کنیم با هم حرف بزن ...

اگه بخوام به داداشم فکر نکنم خداراشکر مامان بابام هر چی خواستم و نخواستم برام فراهم کردن 

مشکل مالی شاید پدرم داشته باشه ولی من اصلا حسش نکردم

ولی خب دوست داشتم موهام پر پشت بود لاغر بودم یه ۱۰ کیلو 

کنکور قبول میشدم 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز