2777
2789
عنوان

پرخاشگر

112 بازدید | 16 پست

خانما لطفا کمکم کنین...من خیلی پرخاشگرم ...نمیخوام اینجوری باشم ولی دست خودم نیست ...جدیدا دخترم رو خیلی کتک میزنم ...همه کاراش رو اعصابمه و نمیتونم با آرامش باهاش برخورد کنم .آخه دخترم هم خیلی خیلی شیطونه و اصلا حرف شنوی نداره ...میخوام برم دکتر اعصاب ولی همه میگن قرص های اعصاب تاثیر بدی رو آدم‌میذاره ....توروخدا هرکی تجربه داره راهنماییم کنه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گل گاو زبون با اسطوخودوس بخورتو چایی هم بی لیمو بریز بخور اصاب آروم میکنه خصوصا اولیه

نصف گل گاو زبون نصف اسطوخدوس ترکیب کن دم کن بخور البته سشب درمیان 

سه شب بخور ی شب استراحت بده

اوکی نرو دکتر ی وقت حرف خاله خانباجیا زمین نیفته در عوض بزن روح و روان اون طفل معصومو نابود کن 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

دخترم هشت سالشه وکلاس دومه ...یه پرنده داره من بهش با آرامش میگم دخترم کم از قفس دربیار کم اذیت کن اون بی زبونو ولی اون انقدرررر پرنده رو ازار میده منو عصبانی میکنه .دائمروی مبل و اپن آشپز خونه میدوئه میپره یا وقتی مهمونی میریم خونه پدرمادرم اونجا هم اینکارا رو میکنه هرچقد توضیح میدم قبل مهمونی یا موقعی که اونجا باز گوش نمیده و کار خودشو میکنه منم اول با آرامش برخورد میکنم بعد داد میزنم بعد باز میبینم گوش نمیده کتک‌میزنم حین کتک زدن پشیمون میشم ولی نمیتونم ولش کنم چون خیلی خشمگین میشم 

عزیزم یه آزمایش خون بدهممکنه از کمبود اهن یا ویتامین های گروه B باشهبا یه مکمل مشکلت بشه

من از اول آدم زود جوشی بودم یه مدت هم رفتم‌پیش روانپزشک ولی قرصا رو زود قطع کردم ...اما الان خیلی بیشتر شده خودم‌خیلی سعی میکنم آروم تر باشم ولی اصلا نمیتونم ....کتاب میخونم ولی نمیتونم به حرفاش عمل کنم 

دخترم هشت سالشه وکلاس دومه ...یه پرنده داره من بهش با آرامش میگم دخترم کم از قفس دربیار کم اذیت کن ا ...

خب نهایت پرنده میمیره بهتر از اینه که روح دخترت بمیره نهایت روی مبل و کابینت بدو بدو میکنه مگه چند سال دیگه این کارها را میکنه وقتی 15 سالش شد اینقده خانم میشه الان دوست داره بچگی کنه بی خیال مادر جان خیلی ها تو حسرت ذاشتن دختر تو هستن خواهش میکنم آروم باش ذکر بگو نمازت را بخون 

نصف گل گاو زبون نصف اسطوخدوس ترکیب کن دم کن بخور البته سشب درمیان سه شب بخور ی شب استراحت بده

آهان باشه عزیزم امتحان میکنم حتما ..اسطوخدوس عرقشو دارم‌..میرم دمنوششو هم میگیرم 

اوکی نرو دکتر ی وقت حرف خاله خانباجیا زمین نیفته در عوض بزن روح و روان اون طفل معصومو نابود کن

🥺🥺بخدا من میخوام تغییر کنم ...اصلا اونجوری که فک میکنی نیستم ...خشم که میاد جلو چشممو میگیره همون لحظه پشیمون میشم از زدنم ولی ادامه میدم 

🥺🥺بخدا من میخوام تغییر کنم ...اصلا اونجوری که فک میکنی نیستم ...خشم که میاد جلو چشممو میگیره همون ...

برو دکتر ی قرص برا استرس و اضطرابت میده فقط کمی ارومی میشی همین 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

🥺🥺بخدا من میخوام تغییر کنم ...اصلا اونجوری که فک میکنی نیستم ...خشم که میاد جلو چشممو میگیره همون ...

قرص اعصاب رو‌هم از اینکه خواب اواره اکثرا واسه همین میترسم بخورم ...