2777
2789
عنوان

جاریم سرعقد

781 بازدید | 37 پست

سلام جاریم روز عقد دعوا راه انداخت که چرا برای اینا همچین جشنی گرفتین برای من نه 🙂

درصورتی که برای جاریم پدرشوهرم عقد گرفت عروسی توخونه گرفت خرید کردن پول خونشو دادن

ولی برای من جشنم محضر بود خریدام فقط یه لباس عقد بود و یه ارایشگاه و‌کیف و کفش و. ست بله برون همین، که همشم همسرم تهیه کردن😑هزارتومن خانوادش ندادن حتی پول خریدای خونه روهم همسرم داده 

😑الان همسرم میگه همون یه تیکه طلاهم که برات خریدم  ننداز کلا یه انگشتر خرید بایه دستبند هردوش نهایت ۴گرم باشن میگه زن داداشم  دعوا میندازه همش 

ازاینور میگه عروسی میخام بگیرم میدونم ی شری ب پامیخاد کنه🥲 البته ب من نگفت داشت باخالش صحبت میکرد دراین مورد  

بنظرتون چیکارکنم؟؟ 

من اون لحظه که این حرفو به خالش زدم گفتم کسی یه هزاری کمکون نکرد من باید ناراحت باشم نه ایشون حس کردم زشت شد نباید حرفی میزدم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

دیگه چیزی نگو.

خودشون حل کنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه چیزی نگو.خودشون حل کنن

من اصلا کاری ندارم ولی حس میکنم زشت شد این حرفو زدم🥲

بخدا خیلی توفشاریم همسرم هیچی نداره هیچکسم نداره کمکش کنه ازاینور خرج خونم باینه  اون لحظه حرص خوردم🥲 شانس نداریم که یرای پول خودمونم باید جوابگو باشیم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

همین اول کار همسرت پشتتو خالی کرده که

یعنی چون اون خانم حسوده شما نباید هیچ کاری کنی؟

چقد عجیب

لابد فردا هم میگن نه عروسی نگیرید به ایشون برمی‌خوره

ول کن بابا سفت و محکم پای کارات وایسا بگو قرار نیست من همه چیزمو بخاطر ایشون بذارم زیر پا

ملت چه رویی دارن بقرآن

من تو خیابون یه مانتو تن یکی میبینم زیر چشی نگاه میکنم تا مبادا طرف ببینه فکر کنه حسودم اونوقت یه عده علنا میگن ما داریم میسوزیم از حسادت

از قول من بهش بگو تو دنیایی که هیچکس چشم دیدن اون یکی رو نداره خدا اول به شما بده بعد به ما

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

عزیزم هرکاری میدونی دلت میگه انجام بده ....دلیل نمیشه بخاطر دل و حسادت اون تو از ارزوهات بگذری ....دفعه بعدهم حرفی نزن ولی حرفاتو باارامش و احترام به همسرت بزن که اون بشه زبانت ....اگه دیدی بی زبونه خودت دست بکار شو

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وا پاشو بشکنید دیگ اینجوری بازی درنیارهاز مظلوم بودن بدم میاد

من کاری ندارم اما همسرم جواب میده زیاد دراین موردبامن حرف نیمزنه ک ناراحت نشم 

دعوای سرعقدم بعدا فهمیدم

پاشو برو پنج تا النگو بدل از اینا که با طلا فرق نمیکنه بخر بنداز دستت تا بترکه از حسودی با یه سریا باید عین خودشون رفتار کنی هرچی هیچی نگی شیر تر میشن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نمیشه که شما تمام برنامه هاتون با اخلاق اون خانم هماهنگ کنیدشما کار خودتونو کنید.

😩بخدا هرسری خونه گرفتن پدرشوهرم پولشو داده عروسی جشن همه چی ایشون تهیه کزدن برای جاریم و حتی خوردو خوراک

اما الان پدرشوهرم فوت شده هیچ کسیو نداریم کمکون کنه😞باینکه میبینن خرج خونم همسرم میده .الکی دعوامیندازه جاریم 

عزیزم هر کاری که دلت میخاد بکن بزار بسوزه اون جاری حسودت

اصلا دلم نمیخاد بخدا رابطمون بدبشه😞

همین اول کار همسرت پشتتو خالی کرده کهیعنی چون اون خانم حسوده شما نباید هیچ کاری کنی؟چقد عجیبلابد فرد ...

نه همسرم اصلا این چیزارو نمیگه بهم پشتمم هست 

ولی نمیدونم چیشده برگشت گفت وقتی زن داداشم هست سعی کن طلا نندازی میفته ب جون مامانم میگه من جوابشو میدما ولی زمانی ک من نیستم مامانو اذیت میکنه اونم مریضه هی فشارش میره بالا چندباری حالش ب قدری بدشده ک بردیم بیمارستان سریع  میترسه مادرشم مثل پدرش بخاطراینا از دست بده

من اصلا کاری ندارم ولی حس میکنم زشت شد این حرفو زدم🥲بخدا خیلی توفشاریم همسرم هیچی نداره هیچکسم ندار ...

شاید چون عروسی تالار نگرفتن ناراحته .همسرش براش عروسی گرفت یا پدر شوهرت .چون این چیزا وظیفه ی همسر هست منم حتی ریالی کمک نکردن ولی ما هم توقع نداشتیم تعجب میکنم از شما که گفتی باید ناراحت باشیم که کمکمون نکردن واقعا حرفت زشت بود و بهتره تا عروسی نکردی تو این مسایل دخالت نکنی

پاشو برو پنج تا النگو بدل از اینا که با طلا فرق نمیکنه بخر بنداز دستت تا بترکه از حسودی با یه سریا ب ...

چرا باید برا خودش دشمن بتراشه والا زندگی صحنه ی جنگ نیست .به جای فکر کردن به این مسایل و شیر کردن جاریش و ناراحت کردنش بهتر نیست تمرکزش را بزاره رو زندگی خودش و نسبت به جاری بی تفاوت باشه.