ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4929 عنوان کتاب جیبی 65 بازدید | 3 پست بچه کتاب لقمه مهر و ماه بهتر یا جیبی خیلی سبزبرای تاری و جغرافیا که بخوام مرور کنم؟ ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹 1403/07/21 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12737 خود مطلب کتاب را خوب بخون مرور هم از کتاب باشه فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4929 خود مطلب کتاب را خوب بخون مرور هم از کتاب باشه عزیزم تاریخ حجمش زیادهچطور مرور کنم هر پایه۱۶۰ صفحه هست ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12737 عزیزم تاریخ حجمش زیادهچطور مرور کنم هر پایه۱۶۰ صفحه هست اگر شما با برنامه بخونی و پیش بری بازه ی مرور از کتاب هم توی برنامت باشه مشکلی پیش نمی آید اکثر خلاصه به درد مرور نمیخورن فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨