2777
2789
عنوان

خسته ام کردن

110 بازدید | 14 پست

از یه طرف نامزدمو نمیخوام از طرف دیگ مامانم امروز گفت بیا بریم خرید کنیم‌برای جهیزیه یک کلمه بهش گفتم نمیام‌ سریع گوشی رو برداشت همه رو خبردار کرد حالم از این اخلاقش بهم میخوره تا یه چیزی میشه گوشی رو برمی‌داره همه رو خبر دار میکنه که چه اتفاقی تو خونم افتاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیخایش!؟

دوسش ندارم پسر بدی هم نیس زیاد هم دوسم داره ولی یک سال گذاشته ولی حس من بهش تغییر نکرده  دلم براش میسوزه میترسم برم سر زندگی باهاش بدتر بشم

دوسش ندارم پسر بدی هم نیس زیاد هم دوسم داره ولی یک سال گذاشته ولی حس من بهش تغییر نکرده دلم براش می ...

عزیزدلم منطقی صحبت کن با همسرت با خانوادت نه وقت خودتو بگیر نه اون بنده خدارو 

مشکل خاصی داره ک نمیخایش؟! 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

برو بگو نمیخام خب

ترس دارم میترسم بعد طلاق پشیمون شم 

الان فقط از دست مامانم عصبی ام خدایی شما دوس دارید ماماناتون تا یه چیز میشه زنگ بزنن به بقیه خبر بدن اصلا بلد نیس با بچه هاش حرف بزنه ببینه مشکلشون چیه تا یه چیز میشه فقط بلده شماره فامیل رو بگیره هر چی اتفاق افتاده رو تعریف کنه

عزیزدلم منطقی صحبت کن با همسرت با خانوادت نه وقت خودتو بگیر نه اون بنده خدارو مشکل خاصی داره ک نمیخا ...

مشکل که نه فقط نمیتونم دوسش داشته باشم 

بد دل هم هس اا میریم بیرون نگا این ور اون‌ور میکنم سریع میگه چشمت دنبال بقیه اس همش در حال جر و بحث هستیم‌

دنبال مقصر دیگه هیچ وقت نگرد تا وقتی که سر سفره عقد کلمه بله رو بگی مسئولیتش با خودت هست

شما جای من نبودید میگفت بکشی عقب نباید دیگ بیای تو خونه من همه جا نشست پیش غریبه و فامیل هر کاری ازم تو مجردی دیده بود رو گفت منم دیدم فایده نداره گفتم بله بگم راحت تر میشم

من کارتن خوابی ترجیح میدم تا حرف زور

منم اشتباه کردم کاش اون موقع میزاشت و میرفتم ولی حرف زور قبول نمیکردم 

الانم تا یخ کلمه بهش گفتم نمیام ننشست مثل مامانای بقیه بگه چته چرا نمیای سریع گوشی رو برداشت زنگ زد به فامیلا نشست تعریف کرد که ارع بهم میگه نمیام 

هزار دفعه گفتم مردم دلشون برای کسی نمیسوزه مگه اونا هزار تا مشکل تو زندگیشون داشته باشن پیش تو میگن این اخلاقتو ترک کن گوش نمیده