2777
2789

من ندیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

عطر جیبی هست بله . ولی عطر خوب نه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطر شامیاس مدل وان میلیون و مدل لجند هست من خودم دارم واقعا عالیه قیمتش هم ۲۵۰ تومن تا ۴۰۰ تومن میتونی پیدا کنی من خودم از دی*جی کالا ۲۵۰ خریدم فقط حجمش کمه وان میلیون ۳۵ میله و لجند ۴۰ ملی هستش

بوشون گرمه یا سرد؟

بوش کمی سرده و ملایمه ولی برای پاییز و زمستان هم خوبه و رایحه چوب و طبیعت و واقعا عالیه و رایحه اش جوریه که همه دوستش دارند و هم لجند و هم وان میلیون تقریبا شبیه به هم هستند ولی از نظر من وان میلیون بهتره و برای کادو هم مناسبه چون پکیجینگش خوبه و خوشگله امیدوارم بخری واقا پیشنهاد میدم

مشخصات نت ها، ماندگاری و پخش بوی عطرهایی که دوست دارید را میتونید در سایت زیر ببینید:

فروشگاه اینترنتی عطر و ادکلن گلاتیس را در اینترنت جستجو کنید.www.golatis.ir

عطرهای موردنظرتون را توش سرچ کنید و اطلاعات کاملی در موردشان ببینید و امتیاز آن عطر را در سایتهای معتبر دنیا که توسط مشتریها داده شده؛ ببینید.

عطرهای برند گلاتیس هم از بهترین تولیدکننده های عطر اروپایی و آمریکایی تهیه شده است.

مشخصات ؛ پخش پو ؛ ماندگاری و نت های تشکیل دهنده عطرهای خوشبوی مردانه ساواج دیور ، کرید اونتوس ، آکوا بولگاری و مگاماره را در سایت گلاتیس مشاهده فرمایید و با هم مقایسه کنید.

www.golatis.ir