hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2804 عنوان دارم میمیرم😢 151 بازدید | 11 پست از صبح اینقدر گریه کردم چشمام کبود شده دارم میمیرم اینقدر گریه کردم قرمز شدم دیگه اشک نمیاد از چشمم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹 1403/07/21 | 14:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2804 چرا گلم؟! دارم از بهترین بهترین دوستم جدا میشم بهترین کسم بود از یک سالگی باهمیم دارم میمیرم😭😭😭😭 از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2804 چرا عزیزم؟ چیزیم شده بسپرش بخدا عزیزم ❤️ خدام نمیتونه درستش کنه دیگه پیشش فراموش شدم...☺💔 از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2804 چرا عزیزم پیام بالا نوشتم😧😢😢😢😢😢😢😢😢😢 از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2804 چرا پیام بالا نوشتم😢😢😢😢😢😢 از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
fatemeh_m85 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 6 خدام نمیتونه درستش کنه دیگه پیشش فراموش شدم...☺💔 درکت میکنم عزیزم، ولی ایندفعه صداش بزن حتما بغلت میکنه ❤️از کجا معلوم شاید الان خدا منو فرستاده باشه بهت بگم صداش بزنی بازم باهاش حرف بزنی...
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2804 درکت میکنم عزیزم، ولی ایندفعه صداش بزن حتما بغلت میکنه ❤️از کجا معلوم شاید الان خدا منو فرستاده باشه ... خیلی وقته صداش زدم...باید خداییشو بهم ثابت کنههه😭😭😭😅😭😭💔💔☺☺ از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹