someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1658 عنوان واقعا😯 70 بازدید | 7 پست دوستان سلام کسی بوده با دارو و پماد دکتر جراح عمومی بواسیر وشقاقش خوب شده باشه؟پماد آنتی هموروئید ملین ژل شست و شو که بی حسی هستمسکناینا رو بهم دادهواقعا خوب میشه؟خیلی رنجور و خسته شدم چند ماهه درگیر این بیماری ام خیلی التماس دعا💔 تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️ 1403/07/21 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خودشیفتتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 2981 فقط تا میتونی تو خورد و خوراکی رعایت کن تا اخر عمرت.. تا خوب بشیمن عمل نکردم.. ولی با این روشی ک بهت گفتم خوبم
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1658 فقط تا میتونی تو خورد و خوراکی رعایت کن تا اخر عمرت.. تا خوب بشیمن عمل نکردم.. ولی با این روشی ک بهت ... یعنی چیا؟چه رعایتی؟ تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16762 به دکتر طب سنتی معتبر و مجرب مراجعه کنید خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خودشیفتتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 2981 یعنی چیا؟چه رعایتی؟ نزار مدفوعت سفت بشه.. همینببین چیآ خوردنی باعث میشه شکمت یبس بشه سعی کن هر روز شکمت کار کنه
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1658 به دکتر طب سنتی معتبر و مجرب مراجعه کنید رفتم خوب شدم باز برگشتدو سه روز خوب میشدم باز بر میگشتدیگه این اواخر هیچ جوره خوب نشد و رفتم جراح عمومی تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1658 نزار مدفوعت سفت بشه.. همینببین چیآ خوردنی باعث میشه شکمت یبس بشه سعی کن هر روز شکمت کار کنه آهان ممنونمالهی بدی نبینین تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️