2777
2789
۳۵هستم یه دختر ۱۲سال یه پسر ۹ سال دارم خودم دوست دارم بدم نمیاد ولی استرس دارم خیلی اون شنبه آزمایش ...

خدا حفظتون کنه عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره واقعا شرایط بده ... ولی چیزی که شده همینکه شوهرت حمایتت میکنه خیلی خوبه.. حالاخوبه برات قیافه نم ...

هنر خودشه برای من قیافه بگیره 😒😒😒

والا دوروزه من براش تو قیافم

خدا کنه پری بشم 😭😭😭

میخوام برم دانشگاه بعد چندساااااالللل😭😭😭

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من بعد دو روز ۱۱۰بود تیتر گفتن انجام بده نگرانم شدید تحمل سقط ندارم

بعد دو روز خوبه دیگه کم کم می‌ره بالا عزیزم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

پسرم. موعدم. ۲۴۰

دختررمم. ۵روز تاخیر۱۰۰

مادر یک پسر طیف اتیسم خفیف هستم. تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

هنر خودشه برای من قیافه بگیره 😒😒😒والا دوروزه من براش تو قیافمخدا کنه پری بشم 😭😭😭میخوام برم دان ...

خب بروو دانشگاه  همه اینایی که به یه جایگاهی رسیدن با سختی بوذه عزیزم اگر کمکی داره که خوبه برو 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

راست میگی دعا کن بارداری خوبی باشه من طاقت ندارم بگن سقط

فداتشم ایشالله برات حمد میخونم عزیزدلم نینیتو سالم و خوشحال بغل بگیری 😍❤️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

فداتشم ممنونم 😢🫂🫂🫂

❤️❤️💗

یه خورده دلم آروم گرفت من دو سه روز تاخیر ۱۱۰عزیز سر دخترت تیتر نگفتن بده؟؟

نه. نیاری. نیست

اگه. درد. و خونریزی. نداری کلا. صبر کن ۷ ۸ هفته برو سونو. قلب

مبارکت. باشه. ان شاالله. بسلامتی

مادر یک پسر طیف اتیسم خفیف هستم. تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....