2777
2789
عنوان

سختی های زن بودن

241 بازدید | 17 پست

بگید بنظرتون زن بودن چه سختی های داره 

بنظر خودم یکیش اینه که با مردا نمی تونی دوست بشی چون اونا تو رو فقط به چشم جنسی میبینن هم جنسای خودتم اکثریت عقل درست حسابی ندارن واسه همین خیلی باید قوی باشی و تنها مخصوصا اگر هدفی داشته باشی هیچ کس ازت حمایت نمیکنه

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

سختی خلقت داره 

و سختی نابرابری 

سخته زن به دنیا بیایی ولی انسان زندگی کنی 

توی دوستی سختی ندیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همجنسا عقل درستی حسابی ندارن؟ 

یکی از سختیای زن بودن همین حرف شنیدن از هم جنسامونه

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

هم جنسای خودت اکثرا عقل ندارن؟...صحیح

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

همجنسا عقل درستی حسابی ندارن؟ یکی از سختیای زن بودن همین حرف شنیدن از هم جنسامونه

واقعیته وقتی با دوستات ارتباطت رو قطع میکنی چون دوست پسر داری دیگه بقیه رو آدم حساب نمیکنی برای جلب توجه پسرا حاضری هم جنساتو مسخره کنی یعنی عقل نداری

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

فقط اینکه  خانه داری سخته . بچه داری خیلی سخته .

و شاغل شدی هم به شانسه . شوهرت پولاتو نگیره ازت .

موردهای زیادی دیدم خانم شاغله . حقوقشونو شوهراشون نیگیرن یه منت هم میزارن که برو خداتو شکر کن اجازه دادم بری سرکار. فلانیا اجازه ندادن خانمشون خونه نشینه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هم جنسای خودت اکثرا عقل ندارن؟...صحیح

نه والا ندارن وگرنه اینقدر به هم نامردی نمیکردن

همجنسا عقل درستی حسابی ندارن؟ یکی از سختیای زن بودن همین حرف شنیدن از هم جنسامونه

داره شوخی میکنه زندگی به همین چیزاشه که قشنگن

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

سختی خلقت داره و سختی نابرابری سخته زن به دنیا بیایی ولی انسان زندگی کنی توی دوستی سختی ندیدم

خوش بحالت من که اصلاً دوستی ندیدم