2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان

60 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان من مردود شدم با اینکه رتبه م خوب بود احتمالا مشاورم ریده به انتخاب رشته م ولی بهرحال تموم شد و می‌خوام امسال پر قدرت تر شروع کنم و تمام تلاشمو بکنم قبول شدم که عالی میشه نشمم مهم نیست کنکور همه ی زندگیمون نیست یکم برید بیرون و یکم کار کنید می‌بینید کار کردنم انقدر بد نیست و اگه خلاق باشید میتونید یه کار درست و حسابی با یه درآمد خوب اوکی کنید! پس شما هم تلاشتونو بکنید ولی استرس به خودتون ندید به خودتون بگید که اینم اوکی نشد فوقی این کار و میکنم...خیلیا رو میبینم کنکورشون اوکی نشده خودکوشی کردن یا به فکر خودکوشی هستن چون کل زندگیشونو رو کنکور شرط بستن بعدا نشه معلومه دلشون میخواد بمیرن...

من واقعا می‌خوام خیلی پر قدرت ادامه بدم امسال که اگرم نشد بعدا نیام بگم خب حقم بود اصلا تلاش نکردم می‌خوام اینجوری باشم که حصرت تلاش نکردن به دلم نمونه...

شما هم از نا امیدی دست بردارید تلاش خودتونو بکنید و بقیه شم بدید دست خدا با ناراحت شدن و نا امید شدن چیزی درست نمیشه 

بیایید امسالو پر قدرت شروع کنیم هنوز دیر نیست ما وقتی برای ناراحت شدن و نا امید شدن نداریم ما فقط باید عمل کنیم!

یه آینده منتظر ماست!

اگه بخوایید یه گروه میسازم واسه درس خوندن نمیگم رقابتی چون میخوام که یه فضای صمیمی باشه که اگه یکی نا امید شد بقیه بهش قوت قلب بدن 

درسته تو کنکور همه مون رقیب هم هستیم ولی همه حاصل تلاش خودشونو میگیرن پس با قوت قلب دادن به همدیگه چیزی ازمون کم نمیشه 

اگه گروه خواستید بگید که لینک و بذارم بعدش همه رو لایک کنم که لینکو ببنید و بگید تو چه برنامه ای گروه بزنم📚🤎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم کنکور تجربی دادم هم زبان زبانو مجاز شدم ولی مردود شدم تو انتخاب رشته

من انسانی ام امسال میخوام پشت بمونم اگه موافقی و برات مشکلی نداره بیا با هم ادامه بدیم؟

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌