2821
2789
عنوان

آهنگِ قفلی 🔗

434 بازدید | 44 پست

آهنگی کِ روش قفلی دارید چیه؟

خودم بسه برگرد از روزبه بمانی 💔

هوش مصنوعی با صدای شادمهر عقیلیِ عزیز هم درستش کرده

ولی فقط یِ قسمت از همین آهنگ کِ وسطِ کنسرتِ آقای بمانی یِ خانمی داره همراهِ شون میخونه (برا دانلود میتونید بزنید آهنگ بسه برگرد با صدای زن) 🥲

دانوش. تو فقط مال خودمی

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

دانوش. تو فقط مال خودمی

فقط نداره  اشتباه بود خخخخ

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون که یه روزی همه کسم بود تنهام گزاشته رفته از امین حبیبی

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

بسه برگرد 💔

من واسه تو عمرم و جنگیدم

مرگم و با چشمِ خودم دیدم

هر چی کِ هست تاوانِ شو می دم

بسه برگرد 💔

من جون ندارم واسه این درد

رفتنِ تو پشتمو خالی کرد

از عمرِ من کم کن ولی برگرد 

خیلی گریه کردم من خیلی خیلییی 😔 یادت می اُفتم نفسم می ره 

2828
2791
2779