2777
2789
عنوان

رسما شهید شدم😭

164 بازدید | 14 پست

باردارم و حالت تهوع شدید دارم

شدیدم سرماخوردم

آلرژی شدیدم دارم

تبم رفته بالا 

صبح پاشدم رفتم دکترعمومی هرچی دارو نوشته بودو شوهرم برد پیش دکترمتخصص زنانم اونم همه رو رد کرده😭

الانم دراز به دراز افتادم 

گلوم داره از درد جرررر میخوره😭

چه غلطی کنم؟ خدایا این چه وضعیه 

رسما آسفالت شدیم😭

خب ب همون دکتر زنان میگفتی دارو بده

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا باردارها رو درک نمیکنمکه چرا تو این بدبختی کشورمون با این وضعیت بهداشت و درمانمون، بااین وضعی ...

مگه وضعیت درمانمون چیه؟

والا عمم آمریکاس از درمان اونجا میناله 

همه کاراشو جمع میکنه میاره ایران انجام میده 

بعدم کشور بدبخت شده منکه بدبختم نشدم 

زندگی خودمو دارم چرا فشارش بشما میاد؟

الان من هماتوم دارم بازم چهارتا دارو دادن کنترل بشه

بنده خدا دختر خالم هلنده هیچی ندادن بهش بچش افتاد

میخورم بی فایدس

یه راه دیگه هم هست که دکتر برای یه بچه داده بود اینم امتحان کن البته با مشورت پزشک 

توی شیر پیاز خورد شده بریز بعد بذار با حرارت خیلی کم بپزه تا حالا یکی دوساعت بعد ابکشش کن و اون شیرو بخور 

البته من خودم پیاز  شلغم و هویج خورد شده رو اینحوری تو شیر میپزم و ابکشش میکنم و اینو مصرف میکنیم برای ما گوش شیطون کر خیلی جوابه 

ان شالله که زودتر خوب بشی هر ۵ ۶ ساعت یبار تکرارش کن اگه ضرر نداره یکم سیر رنده شده هم بهش اضافه کن ...

بابا دردم یکی دوتا نیس که

من آلرژی شدید ۱۲ ماه سال داشتم با قرص کنترل میشد تاحدودی یعنی یه روز قرص های الرژی رو نمیخوردم تا پای مرگ میرفتم

حالا خودت حساب کن ببین الان دوماهه قرصام کامل قطع شده چه وضعیم

حالا سیر بخورم که کارم به آی سیو میکشه

یه راه دیگه هم هست که دکتر برای یه بچه داده بود اینم امتحان کن البته با مشورت پزشک توی شیر پیاز خورد ...

دیشب پیاز پخته خوردم با چه بدبختی ای 

با تهوع بارداری پیاز پخته کوفت کردم 

اثر نکرد😑

دیشب پیاز پخته خوردم با چه بدبختی ای با تهوع بارداری پیاز پخته کوفت کردم اثر نکرد😑

یعنی تو شیر پخته بودی بنظرم این شلغمو پیاز رو بپز مزه ی خاصی نمیده نهایت بینیتو بگیر بخور بعدشم سرماخوردگیو اینا چن روز طول میکشه اون داروهای شیمیایی هستن که سریع عمل میکنن 

به هرحال ان شالله خدا همه جوره کمکت کنه و زود خوب بشی 

دیشب پیاز پخته خوردم با چه بدبختی ای با تهوع بارداری پیاز پخته کوفت کردم اثر نکرد😑

مثلا ما خودمون دم کرده ی گل پونه یا اویشن درست میکنیم ولی شما چون باردار هستی نمیدونم خوبه یا بد یا زمان کرونا یه بسته ی ترکیبی گیاهی از حای معتبر گرفتیم با دوبار خوردن کرونامون خوب شد حتی شوهرم که خیلی شدیدتر شده بود ولی به شما نمیتونم توصیه کنم چون نمیدونم برای شما که باردار هستین ضرر داره یانه 

مثلا ما خودمون دم کرده ی گل پونه یا اویشن درست میکنیم ولی شما چون باردار هستی نمیدونم خوبه یا بد یا ...

کلا جوشونده ها تو بارداری ممنوعه 

تازه آلرژی شدیدم دارم بخورم کارم به ناکجا آباد میرسه