2777
2789
عنوان

دوست سمی

127 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوبید ممنون‌میشم‌راهنماییم کنید من یک‌دوستی دارم که هر چی میخریم‌و هرکاری میکنیم میگه‌رو‌من‌دیدید خریدید و خیلی منم منم داره حالا من با این ها کنار اومدم میگم‌اینم‌اینطوریه 

ولی غیر مستیقیم تهدید ب این‌میکنه منو ک ی سزی چیزا ازم‌ میدونه که ب نامزدم بگه ن اینکه مستقیم بگه ها من حس مبکنم اینجوری ام‌هست اخه من نیمرم اصلا پیشش ک اونم نیاد ولی فایده نداره چون قدیم باهم دوست بودیم‌و یک سری اتفافات افتاده در حد‌ دوروز سه روز‌من با کسی دوست بودم این‌هانوم‌میدونه‌و نامزد من رو‌این چیزا حساسه‌و اگر‌بره بعش بگه‌کارمون‌ ب جدایی میکشه خدایی نکرده قبلا بکبار من از ی جا دعا گرفتم اشتباه خبط کردم خودشم‌گرفت ولی پارتنر و خانواده اون‌طوری ان ک حرفم در بیاد براشون‌مهم‌نیست همش ب من میگه یادته این کارو کردی اون کارو کردی همش پارتنرم زنگ میزنه استرس دارم ک فهمیده بهش گفتن 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ماهم بادوستامون رازایی داریم باهم قهرهم کردیم ولی هیچ کس ب شوهر کسی حرفی نزد دیگه اینم شانس بدتوبوده باش قطع رابطه نکن یهویی ک بیاد بت پیام بده نقطه ضعف نشون نده اگرم حرفی زد ک فلان کارا کردی هیچی نگو خودتا بزن کوچه علی چپ توچت هم حرفی نزن

خدای نکرده اگرم گفت گردن نگیرولی نترس باش مدارا کن سرش ایشالله گرم زندگی شه ازتو بکشه بیرون دعاکن سر ...

تو فکر خودمم هیت اگر گفت حاشا کنم ولی بازم ترس دارم نمیدونم ی دختر چجوری میتونه این همه ترس بندازه تو جونم چند روز پیش نامزدم عصبی بود بهش گفت تو‌زندگی‌ما دهالت نکن ولی چون عصبی بود بعد ب من گفت ازش عذرخواهی کنم خودمم ارسیدم نره به نامزدم چیزی بگه ازش عذرخواهی کردم 

ماهم بادوستامون رازایی داریم باهم قهرهم کردیم ولی هیچ کس ب شوهر کسی حرفی نزد دیگه اینم شانس بدتوبوده ...

اره دقیقا از ایناس ک‌اسکربن شات میگیره صدا ضبط میکنه

تو فکر خودمم هیت اگر گفت حاشا کنم ولی بازم ترس دارم نمیدونم ی دختر چجوری میتونه این همه ترس بندازه ت ...

دعا کن ک خدا ب خودش مشغولش کنه .اشکالی نداره ولی دیگه معذرت خواهی واینارا ول کن هرچی بیشتر ضعف نشون بدی اون پرروترمیشه .واینکه نذار بانامزدت روبروشن ک بحث پیش بیاد .گیر عجب ادم کنه و مزخرفی افتادی .امیدوارم از شرش نجات پیداکنی 

تو ازش سراغی نگیر ولی اگه اونم زنگ زد باش سردنباش بگو کارداشتم بگو زبان میخونم میرم کلاس یا توخونه کارمیکنم ی جورایی خودتا مشغول نشون بده و ابدا نترس ریلکس باش هرچی بترسی بدتره مثبت فکرکن اما ب کسی نگو تااتفاق بیفته

یعنی ادامه بدم دوستیمو؟؟

اره ببین یهو بخوای محلش نذاری ممکنه بخواد تلافی کنه  تو سراغشا نگیر ولی اونم گرفت تابلو نکن ک حالت ازش بهم میخوره🤣.

من خواهرم همچین آدمیه ی دوستی داشت دیگه محلش نذاشت اینقدرم خواهرم از کاراش مطلع بود ولی درنهایت ندیدم خواهرم ک ادم ب شدت بدیه بتونه کاری کنه توهم نترس 

اره ببین یهو بخوای محلش نذاری ممکنه بخواد تلافی کنه تو سراغشا نگیر ولی اونم گرفت تابلو نکن ک حالت ا ...

اخه چجوری دلشون‌میا‌ زندگی ادما رو بریزن به هم منم نامزدم طرز فکر قدیمی داره مثل پدرم میمونه دقیقا هر  کسی ب ه سری رازا داره منم فکر میکردم رفیقه همه چیمو میذونست همه چیمو

اگه داستان دعا گرفتممو بگه پارتنرم باور خبطی بود کردماا بچه بودم میگنه مطمنم

ازالان تمرین کن خدای نکرده اگرم گفت رنگت نپره وبگو این ادم حسوده وخودش اهل این کاراس منم محلش میذاشتم ک نره برامن کاری کنه ی وقت مشکل توزندگیم بندازه .دوستت مجرده؟بت حسودی میکنه؟دلش شوهرمیخواد؟

ایت الکرسی بخر بذار توکیفت بگو تنها دعایی ک من دنبالشم اینه اینه ک منامحافظت میکنه

اخه چجوری دلشون‌میا‌ زندگی ادما رو بریزن به هم منم نامزدم طرز فکر قدیمی داره مثل پدرم میمونه دقیقا ه ...

تادلت بخواد ازاین آدماهست ببین مردی ک بخواد ب حرف ی نفر توراکل کنه ادم دهن بینی ب حساب میاد خودم توزندگیم ب این مشکل گرفتاربودم میدونم ادم دهن بین تحملش سخته اگرم زبونش لال گفت بش بگو ازالان بخوای حرف کسیا سنددرنظربگیری اصلا خوب نیس روبروی نامزدتم ضعف نشون نده خودتا محکم بگیر بگوخوب میدونی ک ادما حسودن و زنا ازمردا خیلی حسودترن منم گیر ی ادم بدخواه افتادم ک نمیتونه رابطه خوب ماراتحمل کنه

منفی فکرنکن ازهرچی ادم بترسه خدای نکرده ب سرش میاد