2777
2789
عنوان

کسانی که جراحی دیسک کمر داشتن

90 بازدید | 10 پست

شما از پله بالا میرید یا نه؟

من یه سال و دوماه هست جراحی با پلاتین داشتم اونروز به اصرار خانواده که هی میگن چرا نمیری اموزشگاه تدریس کنی، رفتم بعد  در ساختمون رو اشتباهی رفتم یعنی فکر کنید دو طبقه رفتم و دیدم اشتباهیی اومدم و دوباره دو طبقه دیگه ، یعنی حدود ۲۰۰ پله در یک‌روز، خیلی نگرانم ، هی به خودم دارم بد و بیراه میگه که کاش اصلا میگفتم تصادف کردم و اونروز رو نمیرفتم ، نمیدونم عقلم یه لحظه نرسید، الانم نگرانم، زنگ زدم به دستیار دکتر میگه کی گفته این همه پله بری، کاش بمیرم راحت بشم از این همه نگرانی، همش نگرانم خم نشم، چیز سنگین بلند نکنم، اینطوری نشینم ....

⁦⁩⁦

دیسک دارم و منتظر نتیجه قطعی دکترم که عمل کنم یا نه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله هر چی خیره برات اتفاق بیافته

ممنون عزیزم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من عمل کردم اوایل خیلی نگران بودم مگه نمیگی 1سال بیشتر گذشته خوب دیگه نگران نباش منم پلاتین گذاشتم 2 ...

اره عزیزم، بخدا اینقدر نگران میشم اصلا هر روز مینویسم چند ساعت نشستم ،چیکار کردم، دیونه شدم از دست خودم.

بله تقریبا چهارده ماه است،شما پله اینا میری بالا؟

⁦⁩⁦
چرا متاسفانه منم گرفتم

عزیزم الان خوبین بهترین؟ دردتون خوبه؟ من فردا میشه یک ماه عمل کردم....منم با پیچ و اینام...هنوز کمی درد و بی‌حسی رو دارم...اما خیلی امیدوارم انشاالله کامل خوب بشم.... شما خوبین؟...منم خیلی خسته میشم همش تو خونه ام ... شما چند ماه استراحت کردین؟

2790
2778
2791
2779
2792