2777
2789
عنوان

حس میکنم از زندگی مشترکمون زده شدم

1443 بازدید | 88 پست

ما ۸ ماه باهم ازدواج کردیم همسرم خیلی عصبیه.زیاد حرص میخوره تازگی ها دوبار توی دعوامون بهم گفته عوضی اولیشو امد معذرت خواست دومیش دیشب بود بعد که اروم شد یکم.میگفت حقته.منم از خجالتش درامدم وگفتم با ازدواج باهات اشتباه بزرگی کردم اگر عقل الانمو داشتم بهت جواب مثبت نمیدادم که واقعا حرف ته دلم هم هست هم نیست.دوسش دارم ولی خیلی کم کاره.توی زندگیمون ۱۰۰درصد تلاششو نمیکنه فشار عجیبی روی خودم حس میکنم

دلم نمیخواد باهاش بمونم تا ابد .زده شدم نمیدونم چی کار کنم.انقدر چرت وپرت بهم گفته خسته شدم مدام از تمیزی خونه ایراد میگیره .با وجود اینکه میدونه من سرم گرم چه کاریه ومثل قبل نمیتونم به کار خونه برسم .خونه رو خیلی بهم میریزه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه نظر کمکاره؟ حقوق و کارش چطوره؟

حقوقش زیاد نیست خونمون مستاجریم ماشین نداره دنبال کار نیست اصلا .ناراحتم .دندونم خراب شده هی دوتادوتا چهارتا میکنم کجا برم ارزانتر باشه

سلام ...چقد منی هرچند من تا حامله نشده بودم خوب بود اما بعدش ....۱درصد تلاششم نمیکنه حامله نشو فقط ه ...

من هرچی بازبون خوش باهاش حرف زدم نشد که نشد حالا فحاشی میکنه

الان این همون هست که تو سایت آشنا شدید و ۴۷ سالشه؟ خوب به نظر تو این سن اگر کمکار بود خودش رو نشون می داد شاید جوونی زیاد کار کرده و الان روی روتین افتاده و خسته شده. به نظرم شاید زیاد بزرگش کردی خودتون شاغلید؟ سخت نگیر من ۸ ساله عروسی کردم صادقانه بگم بار زندگی بیشتر رو زنهوهنه خونه ها هم همینه تازه وظیفه تامین عاطفی و محبت کردن هم داریم. زندگی رو گرم کن با محبت و اینا. زیاد هم سخت نگیر. بوس

حقوقش زیاد نیست خونمون مستاجریم ماشین نداره دنبال کار نیست اصلا .ناراحتم .دندونم خراب شده هی دوتادوت ...

حقوقش چقدره مثلا آخه تو این ملکت ۲۰ تومن هم بگیری جواب نمی ده. تهرانید عزیزم؟