2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برادر من تا ۴ سالگی حرف نزد الان۴۴سالشهپسر برادرشوهرم تا ۳سال الان ۴ سالشهکسی نمیتونه دهنشونو ببینده ...

الهیییی برادرشوهر خودمم خیلی دیر حرف زد به من میگن ممکنه ارثی باشه این دیر حرف زدنش

الهیییی برادرشوهر خودمم خیلی دیر حرف زد به من میگن ممکنه ارثی باشه این دیر حرف زدنش

فکرشو بکن بعد ۴۰ سال هنوز از برادرم میگن چون تو ۱۱تا بچه فقط اون تقریبا تا ۴ونیم سال حرف نزده کلمات نامفهوم می‌گفته 

دختر خواهرجاریم الان ۶سالشه مای بیبی می‌کننش سالمم هست مشکلی نداره ...ناشکری نکن اونی ک قراره اتفاق میوفته دعا کن خوب اتفاق بیوفته برامون

من خودمم دیر به حرف اومدم اما انقدر که هر جا میریم میگن چرا حرف نمیزنه نگران شدم

مردم همشه یه چیزایی میگن باور کن واسه بچه های خودشون انقدر وقت نذاشتنا اما برای بقیه همش عیب و ایراد درمیارن. پسر منم دو سه نفر گفتن کوچیک مونده منو نگران کردن الان بردم مهد میبینم با همه ی هم سناش یکیه 

وقتی مادر شدی کلا باید گوشتو دروازه کنی یکی میگه لباسش کمه یکی میگه کلاه بذار شلوار بپوشون چرا لباسش زیاده گرمش نیست چرا لباسش کمه سردش نیست چقدر لاغر شده چقدر زود زود مریض میشه بدنش ضعیفه زود مریض میشه چیزای مقوی بده بهش و...

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
فکر کنم واقعا هم خوابم نبره🤦‍♀️

مبارک باشه خیلی خیلی خوشحال کننده بود.بعدا نکاتی بهت میگم .فعلا باید بچه رو روانه مدرسه کنم 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

من خودمم دیر به حرف اومدم اما انقدر که هر جا میریم میگن چرا حرف نمیزنه نگران شدم

خب دیگه مثلِ خودته

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

جمله کوتاه داره اما کمه میگه اب بده وبریم دردرد

خوبه دیگه چی میخوای بهترم میشه باید باهاش حرف بزنی هرکاری میکنی بگو من دارم طرف میشورم یا غذا میپزم و...

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

سلام عزیزم خوبی؟پسر من آلرژی داره ...شیر خشک نعوکیت میدم یبوست گرفته هر روز با کلی درد دفع داره میشه راهنماییم کنی شما چیکار کردید دخترون خوب شد چه توصیه هایی دارین؟نعوکیت بهش ساخت یا نه مدفوعش چه جوری بود؟وزن دهی می‌دونم که سوال هام زیاده اما روز و شب ندارم

عزیزم اگه ارتباط چشمیش خوبه ....اگه وقتی صداش میکنی به اسمش برمیگرده.... توجه و تمرکزش خوبه ... درک از کلامتون یعنی به صورت شنیداری داره ...با انگشت اشاره ... اشاره میکنه

کلماتی که بلده رو هدفمند بکار  میبره اصلا نگران نباش

چرا اَنگ رو بچت میزاری.من بچم سه سالکی فقط سی کلمه میگفت الان۱۴ سالشه سالمه

ممنون عزیزم وسواس فکری گرفتم انقدر که مطالب میزارن تو اینستا راجب اوتیسم وحرف نزدن بچه

سلام عزیزم خوبی؟پسر من آلرژی داره ...شیر خشک نعوکیت میدم یبوست گرفته هر روز با کلی درد دفع داره میشه ...

سلام مرسی عزیزم  اره اوایل تا گوارششون عادت کنه دچار یبوست میشن یه شربت ملین بگو دکتر بده باید یماه صبر کنی اما میسازه تو این یماه ممکنه خلط ودفع خون هم حتی ببینی حتما کنارش باید دارو رفلاکس هم حتما بدیذمن ساشه امپرازول میدادم